2777
2789
عنوان

توده توی سینه اگه میدونین بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 19 پست
حتما بهم بگو اگه رفتی دکتر🤍انشالله ب حق امام رضا هیچی نیست عزیزم💙🦋

چشم میگم.بوس به مهربونیت🩵

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ماه پیش بود یخ چیز سفت تو سینه م حس کردم قشنگ از رو لباس هم متوجه میشدی با لمس 

رفتم سونو ک آزاد 800 بود رفتم درمانگاه شفا ک زیر نظر سپاه هس 300 دادم آزاد 

گفت ماستیت هست 

رفتم جراح عمومی گف بذار نمونه برداری کنم من اجازه ندادم داروی چرک خشک کن داد دو هفته ای کوچیک شد و الانم نیس خدارو شکر 

یه جلسه قرآن هم نذر شهید هادیان کردم 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

منم ماه پیش بود یخ چیز سفت تو سینه م حس کردم قشنگ از رو لباس هم متوجه میشدی با لمس رفتم سونو ک آزاد ...

امیدوارم واسه منم چیز بدی نباشه

مرسی که اومدی🩵

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم