2777
2789
عنوان

ازدواج با عشق یا چی مثلا

157 بازدید | 21 پست

بعضی وقت ها میبینم افراد از روی حس خوب دلی نیست که با یه نفر هستند مثلا فلانی خیلی شخصیت خوبی داره ، مسولیت پذیره اما معیارهایی که من از همسر آیندم توی ذهن دارم رو نداره به عنوان مثال همه دخترا توی نوجونی یه سری معیارها برای خودشون دارند مثلا قد بلند باشه ریش و سیبیل داشته باشه بوی ادکلنش آدم رو جذب کنه 
حالا خواستم بدونم اون کسی که توی زندگی شما اومده همه معیارها رو داره یا از بعضی از از معیارهاتون صرفه نظر کردین

صرفنظر کردم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

منم لایک کن

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا چی بگم من با شوهرم که دوست بودم اونوقتا معیارامو داشت 

هرچی سن ادم می‌ره بالاتر معیار ها و سلیقه ش یکم جا به جا میشن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

صرفنظر کردم

معیار اخلاقی بود یا ظاهری

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

نظر منه این

عشق و عاشق حس زود گذره ازدواج نباید با عشق اتفاف بیوفته

عشق ادمو کور می‌کنه عشق بیشتر میل جنسیه تا دوس داشتن

من روزی ازدواج کنم اینه همو دوس داشته باشیم حس خوب به هم داشته باشیم کافیه برام

ازدواج با عشق انتخاب درستی نمیتونه باشه ادم کور میشه بدیا رو نمیبینه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
کلا ازدواج چرته باهرمعیاری

ولی تنهایی هم سخته

کسیو که از نظر ظاهری بابا دلم باشه نه نبوده من ظاهر رنگ پوست  و هیکل طرف خیلی برام مهمه واقعا نمیتونم کوتاه بیام از این مورد حالا اخلاق و اینا هم که هستن ولی تا ظاهر اونی که میخوام نباشه وقت نمیزارم روحیاتشو بشناسم

صرف نظرکردم .ب نظر من ادم باید ازدواج ازروعقل و منطق باشه .مثلا اخلاق خوب .باشخصیت وپولدار.یه کوچو قیافه .ک بتونی تحملش کنی .ک ادم هیچوقت قبل ازازدواج اینارومتوجه نمیشه .

خدایا؛توبساز"توبسازی قشنگتره❤