2777
2789

سلام یه دختر ۲۱ ساله ام 

دانشجوی پزشکی هستم و دانشگاهم با محل زندگیم حدود یک ساعت فاصله داره 

از شنبه تا چهارشنبه دانشگاهم و آخر هفته ها برمیگردم خونه

از لحاظ چهره زشت نیستم یکم تپل ام و چادری ام و مذهبی

ولی اصلا خواستگار ندارم یعنی چند تایی بودن ولی خیلی با فاصله زیاد مثلا یکی تو ۱۷ سالگی و یکی تو ۱۸ سالگی 

که اصلا همون اول به خاطر تفاوت هایی که داشتم و اینکه کنکور داشتم جواب منفی دادیم 

همین چند وقت پیش یه خواستگار داشتم که اونم دانشجوی پزشکی بود و فکر کنم معلم های دبیرستانم واسطه شده بودن هی اصرار داشت مادرش که عکس قدی بفرستم منم گفتم پروفایلم رو ببینه ولی بعدش دیگه زنگ نزدن و من خیلی حس بدی گرفتم که یعنی زشت بودم که دیگه زنگ نزدن 

ولی میبینم که دختر های دیگه خواستگار های خیلی زیاد تری دارن و حتی برای هماهنگی جلسات دچار مشکل میشن ولی من ...

تو جمع های خانوادگی و فامیلی و اینها هم میرم و اجتماعی ام اصلا منزوی نیستم گاهی انقدر هیچ کس نمیاد که فکر میکنم یعنی از لحاظ ظاهری مشکلی دارم؟ اهل دوستی و ... هم نیستم 

همین چند وقت پیش یکی از همکلاسی هام که از من کوچیک تره نامزد کرد در صورتی که همیشه میگفت من اصلا ازدواج نمیکنم و تا ۳۰ سالگی اصلا بهش فکر نمی‌کنم و اینها 

ولی منی که انقدر دوست دارم ازدواج کنم هیچ خواستگاری ندارم 

ببخشید که انقدر طولانی شد ولی کسی بوده که شرایط مشابه من داشته یا کسی که این شرایط رو داشته بشناسه و از تجربه اش بگه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما که دانشجو پزشکی هستی بهتر نیست روی توسعه فردی خودت کار کنی و روی درست متمرکز باشی؟

منم دانشجو پزشکیم و استاجرم تازه هم نامزد کردم ولی ۲۱ سالگی واقعا سنی نیست که توو این فکرا باشی.

کلی موقعیت مناسب داری هم شغلی هم آشنایی

منم همسن شمام ولی خواستگار دارم می‌خوام ازدواج کنم من ک دانشجوی پزشکی بودم اصلا ب ازدواج فکر نمی‌کرد ...

انشاءالله که خوشبخت بشید

از لحاظ روحی آدم نیاز پیدا میکنه که یه نفر همدم و همراهش باشه دیگه کاری به موقعیت اجتماعی و ... نداره🥲

شما که دانشجو پزشکی هستی بهتر نیست روی توسعه فردی خودت کار کنی و روی درست متمرکز باشی؟منم دانشجو پزش ...

درسته من واقعا آدم کنجکاو و پیگیری هستم از همین ترم های اول دارم پیگیری میکنم پروپوزال رو بنویسم که توی استیجری دفاع کنم پایان‌نامه ام رو 

هر چند یکم توی درس خوندن اهمال کاری میکنم و شب امتحانی درس میخونم

ولی اینکه کلا کسی حتی پیشنهاد هم بهم نمیده باعث شده اعتماد به نفسم رو از دست بدم که اصلا چطوری به نظر میرسم که هیچ کس حتی خواستگاری ساده هم نمیاد 

درسته من واقعا آدم کنجکاو و پیگیری هستم از همین ترم های اول دارم پیگیری میکنم پروپوزال رو بنویسم که ...

توو استاجری دفاع😐😐😐😐

عزیزم دفاع بعد از اینترنی هست آخه مگه میشه زود دفاع کرد😐

و اینکه عزیزم به وقتش میاد 

توو استاجری دفاع😐😐😐😐عزیزم دفاع بعد از اینترنی هست آخه مگه میشه زود دفاع کرد😐و اینکه عزیزم به وق ...

اره پرسیدم گفتن از ترم اول استاجری میشه دفاع کرد و حتی اگه قبل از آزمون پره دفاع کرده باشی ده نهبه آزمون پره اضافه میشه