2777
2789
عنوان

بدجور خراب کردم پشیمونم😂😭💔

119 بازدید | 4 پست

معرف خاستگارم که دوستم باشه وفتی عکساشو نشون داد گفتم اَی نه یا بعد گفتم عکساش باهم فرق میکنه کدوم واقعیته بعد تو چت گفت که فلان عکسش واقعیته اون خوب بود بهش گفتم عکساشو بفرست برام گفت باشه ولی نفرستاد نکنه بیخیال شد😭😂💔شرایطشم خوبه

چی بگم بهش؟

بگم اون روز سو تفاهم نشه اونطوری گفتم یکی از عکساش زیاد خوب نبود اونی که گفتی واقعیته اوکیه؟

حرفامو حضوری بگم یا تو چت؟اصلا بگم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره منو ندیده که بخواد قرار شد اگه من خوشم اومد ببینه

پسره رو نمیگم‌

میگم دوستت اگه بخواد جور کنه و اوکی کنه و خودش پیام میده 

تو چرا خودتو کوچیک کنی

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦

از الان خیلی زود نیس برات دنبال خاستگار باشی و ذهنت درگیرش؟

یه خانم پیگیر پسر و خاستگاریش نمیشه پیگیر درس و سواد و زیبایی خودش میشه که همه بخان داشته باشنش و یه خانم بالغ از بین اونا انتخاب میکنه انتخاب نمیشه.. به نظرم ریلکس باش و کاری نکن و بزار اونا قدم بردارن برات ناز داشته باش سرسنگین باش و جوری رفتار کن که انگار اصلا یادت رفته اون خاستگار رو..تا وقتی که خودشون پا پیش بزارن