2777
2789
عنوان

خیانت

96 بازدید | 10 پست

سلام این چندروز یه حس عجیب تو دلمه حس میکنم شوهرم خیانت میکنه به من سابقه خیانت دو بار داره بخاطر همون با هر کی چت یا تماس بگیره به من میاد.ولی باز دلشوره دارم که این نکنه با یه روش دیگ خیانت میکنه و فلان فلان 

کسی میدونه چجوری بفهمم شکم درسته یا غلط

اصلا خیانت 

اگه میتونی طلاق 

نمی‌تونی باید بسازی 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوستان جوابت و دادن دیگه ..کسی که یبار خیانت میکنه دوباره میکنه ..واقعا بفهمی میخوای چیکار ..من که بیخیال شدم ..گوشیشم قفل کرده نمیتونم چیزی و چک کنم ..بعدشم تاحالا چک کردم چی شد فقط خودم زخم خوردم

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
دوستان جوابت و دادن دیگه ..کسی که یبار خیانت میکنه دوباره میکنه ..واقعا بفهمی میخوای چیکار ..من که ب ...

گوشیشه در دسرسمه بیشتر ولی نمدونم انگار ی گوشی دیگ دارع

گوشیشه در دسرسمه بیشتر ولی نمدونم انگار ی گوشی دیگ دارع

دوست منم آخر سر از محل کارش یه گوشی ساده پیدا کرد،اونجا قایم میکرده..پس اگه گوشیش رمز نداره و قبلا خیانت میکرده شکت ۹۰ درصد درسته ..گوشیش یه سیم کارته س یا دوسیم کارته ؟ 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
دوست منم آخر سر از محل کارش یه گوشی ساده پیدا کرد،اونجا قایم میکرده..پس اگه گوشیش رمز نداره و قبلا خ ...

دو سیمکارته ولی میدونم فقد سه سیمکارت داره دوتا رو گوشی خودش

یکی واس کارتخانش

دو سیمکارته ولی میدونم فقد سه سیمکارت داره دوتا رو گوشی خودشیکی واس کارتخانش

رو گوشی خودش هیچی نیس روبیکا تلگرام میرم داخلش هیچی نیس

از اون دوسیمکارت هم اس ام اساش تماساش ب من میاد

رو گوشی خودش هیچی نیس روبیکا تلگرام میرم داخلش هیچی نیساز اون دوسیمکارت هم اس ام اساش تماساش ب من می ...

خوب تلگرام اینا که راحت میتونه وقتی میره بیرون فعالش کنه باشماره دیگه ..شما مشخصه دوستش داری ..از الان تصمیم‌بگیر شک نداشته باشی بهش ..چون هیچ کاری نمیتونی بکنی ..بشین زندگیت و بکن ..با این رفتارت اون درست بشو نیست ..مرد جماعت بخواد کاری کنه نیازی به گوشی و سیم کارت و مجازی  نداره عزیزم  ..خیلیا هستن صیغه میکنن کلید خونه  طرفم دارن هروقت عشقشون بکشه میرن خونه ش ،بنظرت نیاز به گوشی دارن ...حالا تو،هم ولش  

سلام  

یه مشا ور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن تخفیف ویژه

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

رضایت از مشاوره هاشونم خیلی زیاده ،کانال رضایت شون تو بیوگرافی هست

اید ی رو بیکا : P_z_314_70

اید ی تلگر ام: consultation4