2777
2789
عنوان

ده ساله بعدی را هم باید بنده ی مادرش شم

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 28 پست
بیچازه زنه ک میخواد با عروس زندگی کنه

عزیزم هم مادر شوهرها مطمئناً آدم‌های خوبی‌ان هم خود عروس اما هر چقدر هم خوب باشن باز اختلافاتی هست

که منجر میشه زندگی جفتشون تحت تاثیر قرار بگیره 

الان دیگه با مادر خود آدم هم نمیشه آبمون توی جوب بره چه برسه مادر شوهر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پیش مادرشوهرم زندگی مینم ومیتونم بگم این بدترین مجازات بود ازطرف خدابرای گناهایی که انجام دادم مثل اون ادمیم که یه جرمی انجام داده وبخاطرش ۷ سال رفته زندان

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
میگه به خاطر تویه که ما مستاجریم دارم دیوونه میشم

ببین خیلیا هستند مستاجرند اونجوری بود همه باید می‌رفتن خونه پدر مادرشون تا می‌تونستن خونه بخرن 

نباید بشینن فکر کنن بریم با دیگران زندگی کنیم که چی پولا رو یکی کنیم بتونیم خونه بگیریم....

میگه به خاطر تویه که ما مستاجریم دارم دیوونه میشم

بگو باشه به خاطر منه . من ترجیح میدم مستاجر باشیم تا چند وقت دیگه منم بیفتم به قرص اعصاب خوردن و روانپزشک رفتن . بعضی وقتا نباید بیفتی توی رودرواسی 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
روزی دوبار میره برا انسولین مادرش حالا میخواد راحت باشه همش با هم دعوا می کنن

همین رو به روش بیار .

بگو تو بچشی ، روزی فقط دو بار میبینیش و کل مدت داری دعوا میکنید با هم ، دیگه وای به حال اینکه بخوایم توی یه خونه با هم زندگی کنیم

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

خب ماهم مستاجریم چقدر تونامزدی گفتم چک های بابات پاس نکن طبقه بالا ساختن که من برم پایین

دیدم نمیشه جور نیس گفتم نمیام ولی لج کردی شوهرم 

الان بعداز ده سال هنوز مستاجرم 

چیه مگه مستأجری بهتر از تحمل اوناست بخدا

خب ماهم مستاجریم چقدر تونامزدی گفتم چک های بابات پاس نکن طبقه بالا ساختن که من برم پاییندیدم نمیشه ج ...

باورت نمیشه این ادم نرمالی هم نیست پوشک های گندیدشو هم میگذاره شوهر من بره جمع کنه 

اینقدر حرص میده 

واقعا بنارم به مستاجری