2777
2789
عنوان

خواسته های یه زن از شوهرش چیه👀

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حامی .خوش اخلاق وابسته نباشه

وابسته کی

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

خوش اخلاق

متعهد

پول خوب بده😂

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣

مجردم وفاداری حامی بودن دست و دل بازی و شکاک نبودن 

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

وابسته کی

خانوادش

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

اخلاق خوب داشته باشه و صبور باشه قهر نکنه و اگرم اشتباه کرد اشتباهشو گردن زنش نندازه عذر خواهی کنه نمیمیره وقتی زنش قهر می‌کنه گاهی وقتا خودش پا پیش بذاره واسه آشتی اشکال نداره چون اونم یاد میگیره ازش ک گذشت داشته باشه تو زندگی 

به خانواده همسرش هرگز بی احترامی نکنه چون دعوا میشه تو زندگی خودتون 

خیانت نکنه حتی تلفنی هم با اکس قبلی حرف زدن خیانته وقتی ازدواج کرد دیگه نباید با بقیه دخترا گرم بگیره صمیمی شه حتی یکی دیگه بهت پیشنهاد داد نپذیر زندگی خودت خراب میشه 

عصبانیت و هر اتفاق بدی رو بذار پشت در بعد برو داخل خونه تا فضای زندگیت پر نشه از تنش و غر و گله

وقتی ازدواج کردی خانوادتو فراموش نکن اما خیلی وابسته نباش بهشون تا تو زندگیت دخالت نکنن حریم خصوصیتون رو حفظ کن هرگز واسه خانوادت از بدی های همسرت نگو چون قطعا از روی دلسوزی دخالت میکنن و جنگ و دعواشم تو زندگی شما خودشو نشون میده

بابت غذا و تمیزی خونه هرگز به همسرت غر نزن تو چ میدونی شاید تو خونه پدر مادرش هیچ کدوم این کارا رو انجام نمی‌داده ولی هر روز با تمام ایرادها و نواقص با عشق بخاطر تو انجام میده حتی اگر دوران نامزدی خونشون کار میکرده باور نکن  اون می‌خواسته الکی بگه من خیلی کدبانو ام ولی هیچی بلد نبوده ولی ذوق تورو داشته تلاش میکرده یاد بگیره بجای غر و نارضایتی میتونی خودت کمکش کنی یا بهش فرصت بدی

قبل از اینکه همسرت ازت پول بخواد خودت بهش بده و درمورد هزینه های دیگه هم گه گاهی بگو اگر درک نداشته باشه هم میفهمه بهت فشار نمیاره تو امور مالی 

هیچوقت نذار همسرت با دلخوری ازت بره بخوابه شاید روز دیگه ای کنارت نباشه اگرم باشه بازم ارزش نداره ک هر روز از عشقی ک بهت داره با دلخوری های کوچک ارزش خودتو کم کنی تو دلش

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
اخلاق خوب داشته باشه و صبور باشه قهر نکنه و اگرم اشتباه کرد اشتباهشو گردن زنش نندازه عذر خواهی کنه ن ...

ممنون

کاملترین بود

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.