2777
2789
عنوان

کار خونتونو چجوری می کنید

121 بازدید | 18 پست

کلی کارداشتم امروز معمولا کار خونه می کنم حوصلم سر میره  خسته میشم امروز هدفون گذاشتم گوشم اهنگ گذاشتم کارامم کردم نفهمیدم کی تموم شد راحل خوبی امتحان کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کار هر روزمه صبح ۵ و نیم بیدار میشم سماور را روشن میکنم میبینم عه یه ذره خاک اونجاست بعد جاروبرقی تا به خودم میام دارم حیاط را میشویم و باغچه آب میخوره میریم واسه فردا😤😤😤😤😤😤😤😤😤

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

چون همه‌ی کاراتو میزاری واسه یه روز. خسته ات می کنه

۳تا داداشِ قدم نیم قد دارم

هرروز لباس کثیف میکنن

هرروز خونه رو بهم میریزن

بخدا مردم دیگه

غذاهم که هرروز باید اماده شه

مرسی حتما هدفون میخرم امتحانش میکنمهمیشه خونمون کثیفه حوصله هیچ کاریو ندارم چیکار کنم؟اینم بگم خونمو ...

خونه‌ی مامام نور گیر نیست اصلا  ولی همیشه تمیز من معمولا شوهرم خونه نیس کارامو می کنم   بعد مثلا روی فرش یه قسمت اشغال ریخته همون قسمت جارو می کنم سریع نمیزارم بمونه مثلا همه جا کثیف بشه چون اون مو قع خسته میشی ببین اگه یبار همت کنی خونتو تمیز کنی دیگه خودت عادت می کنی نمی تونی به کثیفی عادت کنی 

۳تا داداشِ قدم نیم قد دارمهرروز لباس کثیف میکننهرروز خونه رو بهم میریزنبخدا مردم دیگهغذاهم که هرروز ...

عزیزم خسته نباشی برنامه ریزی  کن منم بچه کوچیک دارم ولی خونمو تابحال کسی کثیف ندیده

من کار هر روزمه صبح ۵ و نیم بیدار میشم سماور را روشن میکنم میبینم عه یه ذره خاک اونجاست بعد جاروبرقی ...

بعضی وقتا حسش هست دوس داری ولی بعضی وقتام واقعا مجبوری