2777
2789

من چند ساله پدرمو از دست دادم

با خانواده پدریم بخاطر اخلاقای خاصشون میونه خوبی نداریم و قبلا با بعضیاشون اختلاف داشتیم.

امروز با مامانم  خانواده بحث شدید راه افتاد

قضیه اینکه من عموم پزشکه فوق تخصصه و خیلی با اخلاقه 

اما چند سال دوست دختر داشته . 

مامانم امروز یهو اومد گفت حیف که بابات به اون خوبی ، رفت. نمیدونم چرا اون عموی فلان فلانت به جای بابات نمرد؟ اون ادم پست فلان به چه درد جامعه میخوره؟ چرا زنده‌ست؟ گفتم که مامان پزشکه بالاخره. عصبی شد گفت پزشک فلان فلان به چه درد میخوره؟ نمیدونم چرا عمه‌هات نمی‌میرن ، بابابزرگت نمرد؟ چرا جواب نمیدی؟ گفتم خب مامان هر ادمی یه روزی متولد میشه یه روزی میره. همه باید این مسیرو طی کنن. کسی جای اون یکی نیست.

بعد میگفت تو عاشق خانواده پدریت هستی. الکی پشتشونو میگیری. برو گمشو نمیخوام ببینمت و …

نشستم توی اتاق فقط گریه کردم. بچه‌ها مگه من حرف بدی زدم یا پشت کسی در اومدم😭

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

مامانت از روی ناراحتی گفته دلش شکسته

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی حرف میزنه تو ساکت باش

اعصابم خورد میشه

من ده دقیقه از اتاقم میام بیرون ، بعد از درس استراحت کنم

یه بند غر میزنه

نه عزیزم.. مادرت هنوز نتونسته با غم مرگ پدرت کنار بیاد. امروزم پنجشنبه س. تونستی ببر سر خاک پدرت تا اروم بشه.... خدا پدرت رو رحمت کنه جان دل 🌹🌹

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

دوست دختر داشتن عموم چه ربطی به مرگش داره اخه

از روی ناراحتی گفته غم بزرگیه نتونسته با مرگ پدرت کنار بیاد دنبال اینه یکی رو متهم کنه

خدا پدرتو رحمت کنه عزیزم

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

نه عزیزم.. مادرت هنوز نتونسته با غم مرگ پدرت کنار بیاد. امروزم پنجشنبه س. تونستی ببر سر خاک پدرت تا ...

قربونت برم ، ممنونم🙏

راستش بخاطر همون اختلافات با خانواده پدریم ، پدرمو شهر خودشون دفن کردن و خیلی از خونه دوره. ۱۲ ساعت اینا فاصله داریم.

سالهاست نرفتیم سر خاکش.

مشخصه مامانت افسردگی داره ، اینطور موقع ها دهن به دهنش نذار و حرفاشو جدی نگیر هر چقدر این حرفا رو به رسمیت بشناسی و بخوای جواب بدی و قانع کنی اون فقط فکر می‌کنه درکش نمیکنی در حالیکه نمی‌فهمه داره حرف بی معنی میزنه دلش میخواد یکی بهش حق بده فقط خیلی میبینی گیر داده بغلش کن بگو منم دلم واسه بابا تنگ شده آره خیلی خوب بود فلان کار ها رو میکرد برامون چقدر جاش خالیه و... ببر این سمتی گفتگو رو 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

قربونت برم ، ممنونم🙏راستش بخاطر همون اختلافات با خانواده پدریم ، پدرمو شهر خودشون دفن کردن و خیلی ا ...

عزیز دلی... ای بابااا.. همین دوری از پدرت رفته رو اعصاب مادرت.. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

زورم گرفت.

عیبی نداره عزیزم 

برای یک زن از دست دادن همراه زندگیش چیز کمی نیست گاهی دلتنگ میشه نمیدونه چکار کنه .

حتی خوشبخت دیدن دیگران براش آزار دهنده میشه خودش میدونه اشتباهه اما..... 

بعضی ها منطقی تر هستن بعضی ها نه 

صبر کن عروسی عموت بشه  ممکنه از اینم بدتر کنه وقتی جاری رو ببینه مقایسه ها بیشتر میشه .

نمیخوام نگرانت کنم شاید یک روز به تو هم غبطه بخوره ...

چون مشخصه خیلی درگیر هست بنده خدا

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن .