2777
2789

کسی تو قاسم اباد دندون پزشک خوب میشناسه معرفی کنه که آمپول بی حسی رو هم بدون درد بزنه من دکترم تو طرقبه هست راهش دوره میخوام جای خودمون برم

ما هم دکتر مون رفته آمریکا 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

یه بیمارستان تو امامیه هستش که واسه سپاهه

بخش دندون پزشکیش دکتر منتظران خیلی خوبه کارش

من آمپول بی حسی مرگم بود یعنی

به غش کردن میرسیدم حتی

خدا خیرش بده یجوری آمپول بی حسی میزد که اصلا نمیفهمیدم.

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بیمارستان تو امامیه هستش که واسه سپاههبخش دندون پزشکیش دکتر منتظران خیلی خوبه کارشمن آمپول بی حسی ...

بیمارستان که شلوغه مطب میخوام تو برج ایلما دو تا دکتر پیدا کردم تو نظرات هیچ کس در مورد آمپول بی حسی حرف نزده