2777
2789

دقیقا از وقتی بچه اش بدنیا اومد شوهر من دیگه دل به زندگی نداد چون تو یه ساختمون هستیم همششش می‌ره خونه اون همش بچه اش و ویبره پارک و اینور اونور دو ساله بجای اینکه بهتر بشه بدتر شده جرات ندارم بگم فلان چیز بخرم میگه برا خواهرزادمم بخریم جرات ندارم بگم فلان چیز بخوریم میگه برا اونم ببریم حتی رفتیم سیسمونی بخریم دست رو هر چی میزاشتم می‌گفت یه چیزی هم بزرگتر ازین برا خواهرزادم بخریم اگه بخوام برم بیرون خواهرزادش باید باشع شب و روزمون شده خواهرزادش واقعا نمی‌دونم دیگه چکار کنم از دستش من خودمم خواهرزاده دارم برداراده هم دارم عاشقشونم ولی زندگیمو خراب نکردم بخاطرشون دلشون وسط زندگیم نیست نصف شب خوابیم یهو میپره از خونه بیرون ازخپاب بیدار میشم با استرس با اینکه باردارم برمیگرده میگم چی شده میگه خواهرزادم داشته گریه می‌کرده رفتم ببینم چشه وای دیگه داره حالمو بهم میزنه چکار کنم بنظرتون 

بچه ات دنیا بیاد

اوضاع کاملن عوض میشه

اصلن نگران نباش

ی نمونشو داشتیم ولی در این حد زیاد نبود 

ولی بچهاش دنیا اومدن کاملن عوض شد

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار بچت بیاددنیاااا ب امیدخدا. ببین چ بیخیال بشه شوهر من برای بچه های برادرش اینحور بود دلش خیلی مسوخت الان ده بار میگن عمو شوهرم جواب نمیدع مگ من بش بگم جواب بچه رو بده داره صدات میزنع .  

حالم بد شد واقعا با خوندن حرفات 

چجور تحمل میکنی؟؟؟؟ 

من شوهرم به برادرزادش زیاد توجه می‌کرد تو‌جمع بعد بچه های خودم‌هاج و واج اینور اونورو‌نگاه میکردن انگار کمبود محبت گرفته بودن طاقتم‌نگرفت رفتم‌همونجا در گوشش گفتم به بچه های خودتم نگاه کن همش به بچه ی مردم اهمیت میدی 

دیگه بعد اون خیلی کمتر شد کاراش 

آدم دیوونه میشه

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
بزار بچت بیاددنیاااا ب امیدخدا. ببین چ بیخیال بشه شوهر من برای بچه های برادرش اینحور بود دلش خیلی مس ...

بعضیا اینجوری هستن یه سری ها نه 

الان برادرشوهر من با شوهرم دعوا میکنن دیگه به بچه های من نگاه هم نمیکنه اون‌روز دیدم داره چپ چپ پسرمو نگاه میکنه با یه حالت خاصی اعصابم خرد شد بعد شوهر احمق من بچه ی اونو رو سرش میذاره 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
چرا برادرا ما همچین نمیکنن برا ما و بچهامون اولویتشون فقط زن و بچه ی خودشونه از همه نظر😁

بخدا برادرهای خودمم همینن اولویتشون زن و بچه خودشونه فقط شوهر من اینقدر رو اعصابه