2777
2789

من الان با لپ تاپم خب هعی نگین بگو بگو  با تمام سرعت دارم تایپ میکنم اگر اشتباه تایپی هم بود ببخشید . اگر دارین میخونین خب خب کنین بدونم برای هوا نمی نویسم

فا ل میگیرم 🥰کسی خواست در خدمتم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان سکته دادن اونا به ما ربطی داره مگه 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

خب آقا خونه ما دو طبقه دوبلکس هست  و هر طبقه تک خواب . من و داداشم طبقه بالا می‌خوابیم. (من تو اتاق داداشم تو پذیرایی) مامانم اینا طبقه پایین .

داداشم صبح رفته اردو و فقط من و مامان اینا خونه بودیم . این داداشم من شلخته هست همیشه رخت خوابش زمینه . من قصدم شوخی با داداشم بود  چون منو ددیشب بدجوری ترسونده بودولیییییی مامان و بابام باهاش روبه رو شدن .رخت خواب داداشم زمین بود رفتم متکا هارو شبیه آدم تو جاش گذاشتم پتو کشیدم روش . قشنگ صحنه سازی کردم که اونی که خوابیده اونجا منم . چند تا از کتابام هم اونجا کنارم ریختم.فکر میکردم داداشم ساعت یک میاد . نگو قراره ساعت شش عصر بیاددددد .

خلاصه خودم رفتم تو اتاق خوابیدم . از اونجایی که لاغرم پتو هم میکشم روم اصلا معلوم نیست یکی خوابیده . به قول داداشم انگار پتو تا خورده روش آدم نخوابیده .من تو اتاق خوابیده بودم . نگو مامانم میاد وسیله برداره . رخت خواب رو وسط پذیرایی میبینم با خودش میگه دختر چرا جای این خوابیده . میاد سمت اتاق میبینه من اونجا نیستم مطمئن میشه من جای داداشم خوابیدم .موقع برگشت یه لحظه پای منو زیر پتو میبینه . یواشکی پتو رو برمیداره میبینه من جای خودم خوابیدم . خیلی میترسهههه و دستاس میلرزه . یواش یواش می‌ره طبقه پایین با گریه به بابام میگه خودتو برسون یه چی اونجا هست

بابام می‌خنده میگه چیه خیر باشه

مامان میگه دختر تو اتاقه یه چیز جای پسر خوابیده . هیکلیه ولی مثل پسر  . ولی آخه پسرمون عصر میاددبابام هم  اینجا می‌ترسه خلاصه میان بالا . یه چون هم مامان میده دست بابا .

بابام میاد اول منو چک می‌کنه و بعد اونم می‌ترسه .

میرم سمت اون رخت خوابه . مامانم میگه وایسا من برم آشپز خونه لباسم بازه یه دفعه مردی چیزی باشه منو میبینه

آخه عقل کل مامان توی اون شرایط اگه مرد هم بود مگه به تو توجه می‌کنه . از جن بترسین.بابام یواشکی پتو رو برمیداره شاهکار دخترشو میبینه . و من با صدای خنده جفتشون از خواب عزیزم بیدار میشم .

قرار بود داداشم با این صحنه مواجه بشه هعیییی

ببین من برای خنده نوشتم که بیایین بخندین حالتون خوب شه . اگر قراره با زبون تلخ و تند اینجوری نظر بدی اصلا نیا تاپیکم . حق شما ها اینه که همش تاپیک خیانت و مادر شوهر و خواهر شوهر بزنن . و روحیه تون خراب شه به همه شک داشته باشین . وقتی یکی میخواد حالتونو خوب کنه اینجوری طرف مقابل هم پشیمون میکنین . بهتره وقتی خوشت نمیاد حرف نزنی دل نشکونی و مثل بچه خوب سرتو بندازی پایین و از تاپیک رد شی . ادم وقتی نظر افرادی چون تو رو میبینه دلش میشکنه . نمیخوای بخونی بروو به درک ولی اعصاب خورد نکن

خودت امضا حق الناس گذاشتی بعد . رید ن به اعصاب و حال خوب بقیه حق الناس نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

😅😅

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....