2777
2789
عنوان

جواب این حیوون و چجوری بدم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 19 پست
اینکارو میکنم الان تا جواب دادگاه بیاد کلی طول میکشه من تو الان خودم موندم

به تمام اقواامش که شماره شونو داری زنگ بزن بیان خونه بابات و وضعیت رو ببینن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

به تمام اقواامش که شماره شونو داری زنگ بزن بیان خونه بابات و وضعیت رو ببینن

اینکارو کنم میگه میام آبروتو جلو در همسایه بابات میبرم این بدبختانه فقط بی آبرو میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکارو کنم میگه میام آبروتو جلو در همسایه بابات میبرم این بدبختانه فقط بی آبرو میکنه

پس میخوای چه کنی.. به خودش زنگ بزن بگو اینجوره. نمیشه که هیچ کاری نکنی خوش خوشانش بشه.. هر رپز با بچه هات برو دادگله بست بشین و با قلضی حرف بزت 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

اینکارو میکنم الان تا جواب دادگاه بیاد کلی طول میکشه من تو الان خودم موندم

برو کمیته امداد درخواست کمک کن اونجا شیرخشک ب بچه ها میدم اگر تحت پوشش بری ی کمکخرجیت میشه اینجا ب هیچی نمی‌رسی خدا کمکت کنه