2777
2789

خیلی شنیدم میگن عنبرنسا دوای هر عفونتیه

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساکشن با شستشو فرق میکنه؟

آره ساکشن ی چیزیه عین جاروبرقی هر چی عفونت و جرم باشه از گوش می‌کشه ولی اون یکی روش با سرنگ انجام میدن ک دیگه قدیمی شده

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

ددوست ندارم گوشم عادت به شستشو کنه

ساکشن انجام بده لااقل عفونتها رو می‌کشه راحت میشی با قطره ریختن عفونت ها نمیره تو گوشت میمونه و هی اذیت میشی 

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

من بتازگی خلاص شدم خیلی حالم بد بود بشدت درد داشت و ملتهب شده بود الانم بعد چن وقت درگیرم حتما برو م ...

اخه میدونه جالب چیه یکی از دکترا گفت بخاطر سرمایی که خوردی گوشت گرفتع عفونته بهم دارو داد دارم استفاده میکنم

اون یکی هیچی نپرسید فقط ی نگاه کرد سریی گفت شستشو 

الان نمیدونم حرف کردمو گوش بدم ستشو نگردم ی قطر داد گفت بریز  برای اشغالای گوشه اون قطره بعد روش نوشته اگه گوش عفونت داره نریزید میتزسم اونو استفاده کنم

من بتازگی خلاص شدم خیلی حالم بد بود بشدت درد داشت و ملتهب شده بود الانم بعد چن وقت درگیرم حتما برو م ...

گوشت گرفته بود؟ من درد ندارم ولی گرفته رو مخمه

چیکار کردی خوب شدی؟