2777
2789

اسم مثلا خدا استغفرالله یا پیغمبر میاد هی میگم لعنت برشیطون😭😐واقعا نمیدونم چکارکنم

وسط نماز یهو توذهنم دارم غیبت میکنم که فلانی چرافلان شد چرا باپسر حرف زد چرا ازشوهرش طلاق گرف و حرفابقیه میاد تو ذهنم بخدا دست خودمم نیست

تمرکز کن و اگر این فکر اومد مثل یه صفحه کتاب کنارش بزن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه اشکالی داره تو دسشویی اسم خدارو بگی؟خدا از نیت خبر داره

اما سر نماز باید خالص باشی برای خدا و به چیز دیگه فکر نکنی

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
چند سالته من تینجریم به این چیزها فکرم میرفت

سنم کمه جوانم اره هی تو ذهنم مث شیطون مثلا ببخشید هی حرفا بد میاد تو ذهنم انگار شیطون دارخ تو دهنم حرف میزنه هی میگم لعنت برشیطون خدایامنو ببخش ایناکارشیطونه بخدا دست خودم نیست نمیفهمم چرایاید سرنماز مثلا یه حرف بد زده بشه یادسشویی استغفرالله اسم پسغمبر بیاد ی حرف بد بیادتوذهمم به پیامبر

چه اشکالی داره تو دسشویی اسم خدارو بگی؟خدا از نیت خبر دارهاما سر نماز باید خالص باشی برای خدا و به چ ...

😭عزیزم اخه یعو حرفای بدمیادرب ذهنم اذیتم میکنه فک میکنم ازخدادورم میکنع

وای انقد عصبیم یهو هی فکرای زشت میاد تو ذهنم هی میگم لعنت برشیطون خدایامنو ببخش اصلا انگارشیطون تو ذ ...

بهش حساس نشو و بگذر

این تکنیک روانشناسیه

وقتی هی من بگم: به فیل صورتی فکر نکن...به فیل صورتی فکر نکنننن

تو دقیقا به فیل صورتی فکر میکنی

پس

اگر فکر منفی یا اشتباه اومد، ردش کن، در ذهنت بگو این فکر اشتباهه تمام

دیگه روش زوم نکن .چون خود به خود بیشتر میاد تو ذهنت

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

وای انقد عصبیم یهو هی فکرای زشت میاد تو ذهنم هی میگم لعنت برشیطون خدایامنو ببخش اصلا انگارشیطون تو ذ ...

این افکار از سمت شیاطین هستش و فکر خودت نیست عزیزم اصلا بهش توجه نکن و عذاب وجدان نگیر یه مدت بی توجه بشی میرن پی کارشون ،کار شیطان اوقات ذهنی نترس

سنم کمه جوانم اره هی تو ذهنم مث شیطون مثلا ببخشید هی حرفا بد میاد تو ذهنم انگار شیطون دارخ تو دهنم ح ...

چقد منی

فرزندم،ازملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که  اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها  فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت  پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم.امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آعوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها وسالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا  تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد. روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی    خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز. روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد، این روزهادارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد
این افکار از سمت شیاطین هستش و فکر خودت نیست عزیزم اصلا بهش توجه نکن و عذاب وجدان نگیر یه مدت بی توج ...

بخدا همش میگم اخه کارشیطونه انگاتوذهنم حرف میزنه سرنماز غیبت اینو اونمیکنه تودهمم فلانی چرادوتاشوهرکرد این چرافلان شد بخدابعد میگم لعنت برشیطون اما همینطور قنوت میگم غیبت میاد توذهنم