2777
2789

مثلا ورزش   پس انداز    کار    چی ؟    این روزا چیکار میکنی برای داشتن آینده بهتر ؟    مثل مادرامون بیخیال نباشیم

God , I love you❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برداشتم راستش

جواهر دوزی و رزین یاد گرفتم و زبان

که توی آینده اگه به شغل دل خواهم نرسم بتونم پول در بیارم

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

فرهنگی بازنشسته هستی؟

نه مدرسه غیرانتفاعی درس میدم معلمم ولی رسمی نیستم دلم میخواد مدرسه بزنم که بتونم با درآمد بیشتری درس بدم 

آخه آزمون ماده 28 هم فک کنم حذف میشه دیگه

مهارت خیلی خوبه

کدوم هاش؟

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

نه مدرسه غیرانتفاعی درس میدم معلمم ولی رسمی نیستم دلم میخواد مدرسه بزنم که بتونم با درآمد بیشتری درس ...

برای مجوز مدرسه زدن باید فرهنگی باشی     در حال حاضر حقوقت چقدره ؟   چندروز در هفتع تدریس داری؟

God , I love you❤️

کدوم هاش؟

جواهردوزی عالیه   با مزون ها همکاری کن   لباسهایی که میدوزن براشون جوهردوزی کن    شخصی هم کارت و تراکت پخش کن   کانال بزن      من رفتم مزون مدل لباسمو دادم  دوخت   برای جواهردوزیش گفت ی خانومی هست که باهاشون قرارداد داره   داد بهش تو خونه انجام داد     زبان هم تدریس و اینا      رزین خبر ندارم 

God , I love you❤️

برای مجوز مدرسه زدن باید فرهنگی باشی در حال حاضر حقوقت چقدره ؟ چندروز در هفتع تدریس داری؟

پدرم فرهنگی هس و مسئول آموزش پرورش بود راحت میتونه مجوز بگیره اما خب سرمایه ندارم متاسفانه 

پدرم وضعش خوبه ولی خب نمیدونم چرا مدرسه نمیزنه 

من حقوقم زیاد نیست بیمه با ماهی شش تومنه 

شنبه تا چهارشنبه میرم 

اول برج هفت 

ولی خب حقوقم کمه نمیرسم اصلا