2777
2789

یه ۵۰ملیون بتونم درآمد داشته باشم میتونم کلی از قرض هامو بدم یکی از وام هام رو تسویه کنم 

خودم معلمم. چون خونه شریک شدم به قرض افتادم. خودمم کرجم روم نمیشه اینجا برم جایی کار کنم  همیشه خودم رو خوب نشون دادم به همه 

به نظرتون برم؟؟؟ میترسم یکم.  تاحالا از این کارا نکردم😅

خب کجا میخای بمونی پول رفتو امدت درنمیاد ک ناچاری همون کرج بری سرکار برو یه محل دیگه مگه کرج روستاس همه همو بشناسن

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

خب کجا میخای بمونی پول رفتو امدت درنمیاد ک ناچاری همون کرج بری سرکار برو یه محل دیگه مگه کرج روستاس ...

با مترو میرم تهران.    ماهی ۲تومن بشه کرایه برام ۱۵میمونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با مترو میرم تهران. ماهی ۲تومن بشه کرایه برام ۱۵میمونه

چ خوش خیال من دانشگاه میرفتم خیلی بیشتر دوتومن میشد از جنوب تهران میرفتم غرب 

حالا تو از کرج تا تهران ۲ تومن 

ن عزیزم بیشتر این حرفاس واقعا هم زوارت ببخشید در میره روزی ۳ ساعت یا بیشتر تو مترویی

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

چ خوش خیال من دانشگاه میرفتم خیلی بیشتر دوتومن میشد از جنوب تهران میرفتم غرب حالا تو از کرج تا تهران ...

حساب کردم کرایه رو 

نمیدونم والا میگم سه ماه پدرم دراد راحت شم از این بدهی ها

حساب کردم کرایه رو نمیدونم والا میگم سه ماه پدرم دراد راحت شم از این بدهی ها

بستگی ب روحیت داره عزیزم شایدم بتونی ولی خیلی خیلیییی سخته چندسالته

من ۲۵

پس جوونی و جاهل😂😂♥️