2777
2789

برای کدوم شهره؟ خیلییییییییییی خوشمزه س

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

باقالی ؟؟؟؟؟؟ 🤔🤔🤔

به نظر خوشمزه میاد

باید امتحانش کنم

اتفاقا دیشب یه آموزش دیدم گفت ماست بزنین

اما متوجه نشدم کدوم مرحله و چه میزان ؟

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
باقالی ؟؟؟؟؟؟ 🤔🤔🤔به نظر خوشمزه میادباید امتحانش کنماتفاقا دیشب یه آموزش دیدم گفت ماست بزنیناما مت ...

آره دیروز درست کردم جاتون خالی خیلی خوشمزه شده بود. میخواستم‌بدون برای کدوم شهره. من یه جا خوردم یاد گرفتم

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باقالی ؟؟؟؟؟؟ 🤔🤔🤔به نظر خوشمزه میادباید امتحانش کنماتفاقا دیشب یه آموزش دیدم گفت ماست بزنیناما مت ...

همون گوشت رو با پیاز و سبزی تفت میدی بذار خنک شه بهش ۴ یا ۵ قاشق ماست بزن

فکر می کنم اغلب غذاهایی که باقالی دارن برای شمال باشن

ما تهران هستیم و لپه استفاده می کنیم ولی به ترکیب کلی مواد مادرم کمی ماست اضافی می کنند که نمی دونم از کی یاد گرفتن. ولی می دونم چند سال قبل از یکی شنیدن و بعد از اون انجام می دن. خوشمزه تر می شه

فکر می کنم اغلب غذاهایی که باقالی دارن برای شمال باشنما تهران هستیم و لپه استفاده می کنیم ولی به ترک ...

بله با ماست خیلی لذیذتر میشه

همون گوشت رو با پیاز و سبزی تفت میدی بذار خنک شه بهش ۴ یا ۵ قاشق ماست بزن

باقالی رو مزه دار کردی ؟

یا همینجوری اضافه کردی ؟

آخه باقالی باید مزه دار شه

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
عزیزم ما باقالا می‌زنیم ماست گوشت چرخ کرده.اگر منظورت این مدلیه برای خرم آباد هست

دقیقا همین مدلی. آهان که اینطور. قبلا یه جا خورده بودم. نمیدونستم برای کجاس