2777
2789
عنوان

نماز صبحی ک امروز خوندم خیلی جالب و عجیب بود

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 35 پست
اخی😍عزیزم هرشب قبل از خواب از خدا بخواه که بیدارت کنه برای نماز صبحشنیدم فرشته های مخصوص بیدار کردن ...

اینو امتحان کردم گاهی فرشته ها شیطونی میکنن بیدارم نمیکنن 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم نمیخونه میگه چخبرته سر صبح سرصدا راه میندازی خوابمو بهم میزنی .. باید حدا جدا کنم پس

اگ پنجشنبه جمعه و شنبه از ماه حرام رو روزه بگیرید هم خیلی خوبه،مثل این ماه. خیلی ثواب داره،

اگ پنجشنبه جمعه و شنبه از ماه حرام رو روزه بگیرید هم خیلی خوبه،مثل این ماه. خیلی ثواب داره،

عه ممنون نمیدونستم باید سه روز پشت سرهم باشه ؟ اگه فردا بگیرم چی

😬😁😂پس باید اصرار کنی، از ته قلبت بخواه که بیدار بشی و شنیدم اگه نمازهای دیگه رو اول وقت بخونیم حت ...

احساس میکنم خیلی گناهام زیاد شده دیگه همینه ک لایق نماز خوندن نیستم 

اره اینم هست، من تازه ۴ ماهه عروسی کردم، ب فکر بچه میفتم میترسم از دغدغه هاش 😅😅

مبارک باشه .. نترس عزیزم اخرش ک چی .. دغدغه و غم غصه زیاد داره ولی خب بزرگ میشن الان بچم نزدیک سه سالشه دیروز چون نخابیدع و بیرون رفتیم شبش زود خابیده ساعت یازده و نیم وگرنه بیداره تاااا یک اینا ..کاریم نمیشه کرد

احساس میکنم خیلی گناهام زیاد شده دیگه همینه ک لایق نماز خوندن نیستم

منم گاهی اینجوری میشم و احساس میکنم درونم تاریک شده، ولی بازم نباید ناامید شد.

اتفاقا نماز تو همین روزا دست ادمو میگیره،

شاید دلیل قضا شدن اینه که نباید اجازه بدیم هیچ نمازی قضا بشه چون اگه قضا بشن برامون عادی میشه و قبحش میریزه.

حتی اگه بعد از طلوع هم بیدار شدی، همون موقع قضاش رو به جا بیار.

منم گاهی اینجوری میشم و احساس میکنم درونم تاریک شده، ولی بازم نباید ناامید شد.اتفاقا نماز تو همین رو ...

مجرد ک بودم بابام دعوا میکرد یعنی اگه یکروز نمیخوندیم غرغر پدر ک هیچی از ته قلبم ی عذاب وجدان بدی داشتم .. از وقتی متاهل شدم متاسفانه ب قول شما انگار قبحش ریخته ناراحت میشم اما نه مثل گذشته و قضاشم با نماز ظهرم میخونم.. متاسفانه درون من تاریک تاریک شده 😔 هعی خدا ب راه راست هدایت کنه مارو