2777
2789

انصافا کارمند خوب هم دیدم حتی وظیفه اش هم نبوده بعضی کارا ولی کمک کرده

ولی بعضیا انگار از دماغ فیل افتادن بابا جان شما پول گرفتین که همین کارا رو انجام بدین دیگه

یه جوری سیس گرفتن نشستن انگار لالن سوال میپرسی جواب نمیدن

اره وقتی دنبال کارهای انححصاروراث آت بابام بودیم وایی چقدر مخ بودن بعضی ی ساعتها کارمون راه مینداختن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا ادمای الان شخصیت رو به همون سیس لال بودن میبینن. مثلا ازشون سوال کنن و جواب ندن احساس میکنن شخصیتی که بهشون هیچ جا داده نشده را دارن میسازن با بی محلی به بقیه

من هر کس این مدلی هست رو میبینم سریعا میفهمم این نهایت تحقیر رو تجربه کرده و فکر میکنه باید تحقیر کنه تا اروم شه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

من فقط کارمند بیشعور بی اعصاب دیدم سوالت و باید جور دیگه بپرسی آیا تا حالا کارمند انسان دیدین با شعور با شخصیت جواب خیرررر

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

اره وقتی دنبال کارهای انححصاروراث آت بابام بودیم وایی چقدر مخ بودن بعضی ی ساعتها کارمون راه مینداختن

خدا لعنتشون کنه

ادم گاهی استرس داره میره اداره، دوس داره یکی درکش کنه مخصوصا تو اینجور موارد

یه خانم تو شعبه تامین اجتماعی که ما میریم، هست، کلا هر روز فکر کنم پریود.

به خدا با همه دعوا داره.

آدم ازش میترسه.

ولی برعکس یکی دیگه هست واقعا خوش اخلاق، خداروشکر کار من به اون عصبی هیچ وقت نیوفتاده، مال بیمه بیکاری.

به خدا سر مردای جا افتاده و سن دار ، چنان داد میزنه، همه ناراحت میشن

خدا لعنتشون کنهادم گاهی استرس داره میره اداره، دوس داره یکی درکش کنه مخصوصا تو اینجور موارد

اره اصلا درک ندارن خیلی هاشون انگار میراث خور بهشون اضافه شده کار مردم انجام بده بزار مردم برن کاروزندکی دارن انگار نه انگار 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اره اصلا درک ندارن خیلی هاشون انگار میراث خور بهشون اضافه شده کار مردم انجام بده بزار مردم برن کاروز ...

اره حرفم میزنی میگن سرم شلوغه و خسته میشم

خب خسته میشی نیا

وایییی که کارمندای این بخش چقدر حرص درار هستن

چون بحث پوله فکر میکنن مثلا الان شما صد میلیارد ارثیه دارید باید ده میلیون بهشون برسه

اصلا حق خودشون میدونن

باورت نمیشه چقدر ضایع میگفتن زیر میزی بده

اینقدر میگردوننت تا بگی بابا ولش کن تا یه پولی بدم کارمو راه بندازه

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

اره حرفم میزنی میگن سرم شلوغه و خسته میشمخب خسته میشی نیا

من اینجور مواقع شروع میکنم جیغ و داد کردن بعدم رییسشونو صدا میزنم همون موقع کارم راه میوفته ببینن ارومی سوارت میشن

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

اره حرفم میزنی میگن سرم شلوغه و خسته میشمخب خسته میشی نیا

دوست داشتم داد بزنم ولی مادرم خیلی کنترولم میکرد

وایییی که کارمندای این بخش چقدر حرص درار هستنچون بحث پوله فکر میکنن مثلا الان شما صد میلیارد ارثیه د ...

اخخخ اره بحث اینا نیس حقوق پدرم بود خواستیم درستش کنیم باور میکنی نه ماه تمام دوندگی کردیم یعنی ارنفس افتادیم تا درست شد من جون نداشتم مامان می‌گفت بیا ی جا بخوان تورو ببین تو مجردی گیر بدن مجبوری میرفتم هوووففف واسه هیچکس این روزها نیاره