2777
2789
عنوان

جای من بودین چه میکردین

193 بازدید | 9 پست

تو خونمون همس جنگ اعصابه شوهرم دخترمو تنبیه میکنه و میزنش به منم خرجی نمیده میگه خودت کار میکنی پولاتو خرج کن خودش که خانواده نداره با خانواده منم کلا مشکل داره از هر دو طرف ارتباط خانوادگی قطعه اموالشم زده بنام دوست و رفیقاش که بمن چیزی نرسه مسافرتم منو نمیبره کار هم نمیکنه بیکاره میگه پروژه ها خابیدن همشم دروغ میگه و پنهانکاری داره برام عروسی نگرفت گفت میبرمت ترکیه ماه عسل الان 8 سال گذشته نبرد که نبرد از خسیس بازیاش خسته شدم ی زندگی سرد و تکراری رو دارم تحمل میکنم از اول هم دوستش نداشتم با گدا بازیا و خسیس بازیاش ساختم الان ی چند ماهیه که استخدام شدم خودم درامد دارم ی جای دولتی همشم میاد اداره میگه چرا با همکارات بگو بخند داری تهمت میزنه میگه برو باهمونا ک لایقشونی.... یکسال و خورده ای خونه بابام بودم دنبال طلاق بودم دوبار درخاست دادم نزاشت طلاقمو بگیرم فهمید با یکی از همکارام ارتباط دوستانه دارم ابروریزی راه انداخت و کاری کرد که منو برگردوندن به سر زندگی گندی ک داشتم هی میگم بابا چیزی نبوده بینمون فقط پیام بوده میگه تو خیانت کردی نباید رات میدادم حالا ک گذشت کردم نباید ازم چیزی بخای مبگم من ک دنبال طلاق بودم نمیخاستمت میگه اسمت تو شناسنامم بوده حالا ک دارم باهاش زندگی میکنم من هیچ ارتباطی با کسی ندارم ولی دایم اذیتم میکنه هر چی بشه ربطش میده به اون اقا تا گوشی میگیرم دستم میگه باهاش چت میکنی و.. ازین حرفا خلاصه سر چیز الکی همش تهدیدم میکنه ک میرم حراست تا از کار بیکارت کنن میگم تو ک بمن شک داری چرا گذاشتی برگردم... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شوهرم خیلی اذیتم میکنه و رو اعصاب منه و همش خونمون جنگ و دعواست،پیر شدم از دستش ،اگه یک روز اذیتم نکنه و اشکمو در نیاره ،آروم نمیگیره ،منم خیلی خسته شدم،لعنت به پدرو مادرم که بدبختم کردن،نمیبخشمشون ،اگه جایی برای رفتن داشتم حتی یک روزم این زندگی جهنمی رو تحمل نمیکردم😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔💔

خانم چی دیدی تو این مرد که نمیذاره ازش بگذری؟

یک بار تصمیم بگیر یا بساز زندگیتو

یا بیا بیرون و واسع خودت زندگی کن

۷۰سالت میشه میبینی عمرت رو هدر دادی

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

خوب اشتباه بزرگی کردی. هر مردی نمیتونه از این بگذره. اما کلا به درد نمیخوره این زندگی. جدا بشو و دخت ...

داره سواستفاده میکنه من مهریمو گذاشته بودم اجرا.. دنبال طلاقم بودم تو این حیث و بیث و جایی استخدام شدم انفد با بچه اومد و رفت اداره ام تا اخرش گوشیم افتاد دستش همه پیامای منو خوند تهدید کرد ک ابروتو میبرم و... تا منو به زور برگردوندن بابام فکر کرد من کار بد کردم گفت از خونم برو منم چاره ای نداشتم جایی نداشتم برم اونم همینو میخاس واسه همین اذیتم میکنه میگه جایی نداری بری باید بساز من برقصی وگرنه ابرتو تو اداره میبرم پیاماتو نشون حراست میدم تا هنوز رسمی نشدی اخراجت کنن...