2777
2789
عنوان

من باردارم و شاغلم

160 بازدید | 6 پست

یک ماهم میشه به محل کارم و مدیرم نگفتم فعلن 

ولی از الان حالت تهوع ام شروع شده و همش زیر دلم درد می‌کنه و خوابالو تر شدم 

پنج شنبه ها تعطیلم در عوض کل هفته تایم کاریم زیاده

دیروز بهم گفت فردا بیا اضافه کاری منم گفتم باشه ولی اصلا حالم خوب نیس سردرد و حالت تهوع دارم 

الآنم خیلی دیر کردم شما جای من بودید می‌رفتید؟اخه اضافه کاری که زوری نیس می‌دونه متاهلم

حجم کاریشم خیلی زیاده که حتی ازم خواست امروزم برم

بهشون قضیه رو بگو تا مراعات کنن و یادآوری کن که تا زایمانت نمیتونی اضافه کاری بایستی

اصلا فکرش و نمی‌کردم از الان بخواد حالم بد بشه مسیرمم خیلی دوره من در حالت عادی تو گرما مریض میشدم چه برسه به الان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا فکرش و نمی‌کردم از الان بخواد حالم بد بشه مسیرمم خیلی دوره من در حالت عادی تو گرما مریض میشدم چ ...

میفهمم منم از هفته ششم ویار هام شروع شدن

این روزها که حالت بده از مرخصی هات استفاده کن یا اگه میتونی نامه پزشک بگیر تا مرخصی استعلاجی داشته باشی 

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 
میفهمم منم از هفته ششم ویار هام شروع شدناین روزها که حالت بده از مرخصی هات استفاده کن یا اگه میتونی ...

شرکت خصوصی میتونم نرم دوباره بعدن برم اما با اومدن بچه آدم بیشتر به پول نیاز داره میخواستم بهش بگم که دورکاری کنم اما اگه امروز نرم فکر کنم دورکاری ام بهم نده

شرکت خصوصی میتونم نرم دوباره بعدن برم اما با اومدن بچه آدم بیشتر به پول نیاز داره میخواستم بهش بگم ک ...

امروز برو و شرایط رو بهشون توضیح بده 

دورکاری هم فکر خیلی خوبیه

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!!