2777
2789
عنوان

کسایی که مثل من اهمال کارن بیان درستش کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 29 پست
من خانم نیستم اقا هستم البته سو تفاهم نشه کلاس خصوصی زیاد دارم گاهی بخاطر همین شده نمیذم سراغ ضبط دو ...

حتما باید معلم باشی که همچین کانالی بزنی به درامد برسی

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مدرس زبان انگلیسی هستم میشه بگین چه تکنیکی داشتین برای رشد کانال تون؟ و آیا ممبر ها خودشون اومدن؟ ...

تبلیغات و محتوای درست 

اگه تدریس خوب باشه در کنار یه بودجه ای برای تبلیغات کنار گذاشته بشه عالیه 

من گزینش آموزش پرورش رو دارم. برای تدریس در موسسه های خصوصی نه در مدرسه آیا میتونم کانال بزنم ؟؟

بله صد در صد 

من دیدم خانمای خونه دار هم کانال زدن و صد البته خیلی هم موفق هستن و درامد بالایی دارن فقط محتوای عالی و تبلیغات چون کانال بدون تبلیغات بالا نمیره 

نمیدونم خیلی از زنای خونه دار دیدم که معلم نیستن ولی درامد میلیاردی دارن از تدریس ریاضی خصوصا ابندای ...

تو شهر کوچیک میشه شاگرد پیداکرد

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
تو شهر کوچیک میشه شاگرد پیداکرد

من خودم شهر زندگیم خیلی کوچیکه 

شاگردم دارم 

بله میشه 

فقط بستگی به تدریس و بازخورد اون طرف داره اگه یبار عالی باشین 

خود به خود معرفی میشین به نفرای دیگه 

من خودم شهر زندگیم خیلی کوچیکه شاگردم دارم بله میشه فقط بستگی به تدریس و بازخورد اون طرف داره اگه یب ...

وایی ممنون 

خوب چیزی تو فکرم انداختی.

میخواستم برم کلی هزینه کنم لیسانس بگیرم که استخدامی قبول شم.

وایی ممنون خوب چیزی تو فکرم انداختی.میخواستم برم کلی هزینه کنم لیسانس بگیرم که استخدامی قبول شم.

نه اصلا لازم نیست اگه توانایی تدریس دارین راحت میشه به درامد رسید مهم مدرکش نیست 

من ک دکترا دارم ولی روی حساب همین اهمال کاری  بیکارم البته هنوز مدرکم رو نگرفتم چون اونم کمال گرایی هستم و هی منتظرم یک موضوع خوب پیدا کنم الان ۴ ساله ک همینطور دنبال موضوعم . از خودم خجالت میکشم ک این همه عمرمو گذاشتم اما الان هزار جور کار بی ربط میکنم و صبح تا شب توی نت میچرخم اما یک ریال درآمد ندارم...😭

این نیز بگذرد . . .