2777
2789
عنوان

تاحالا موردی دیدن که دختره سنش کم باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 95 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر خوشی زد زیر دلش طلاق گرف اشنامون بود پسر خیلی خوب بود همه جور ساپورت میکرد به هر سازش هم می ...

ششاید مشکلی  بوده

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

بچه بودت که

اره کلاس سوم بود.نه سینه داشت نه پریود میشد

ولی جالبه زبون داشت 3 متر.منم همون سال 93 عقد کردم 23 سالم بود.لیسانسمو گرفتم شاغل شدم بعد ازدواج کردم. همین بچه 10 ساله به من تیکه مینداخت که دیر ازدواج کردم  

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن
خدانکنه گلم،بدبخت چیه؟ همه چی به نگاه و طرز فکر خود آدم بستگی دارهاگه همسرت خوبه و فقط بخاطر سنت نار ...

عین بابامه حالم بهم میخوره ازش 

اره کلاس سوم بود.نه سینه داشت نه پریود میشدولی جالبه زبون داشت 3 متر.منم همون سال 93 عقد کردم 23 سال ...

نه عزیزم تازه زود ازدواج  کردی

چون چیز سختیه امار طلاق نگا کن به تازه به اجبار خانوادم نامزد کردم البته هشت ماه دوست بودیم اصلا حس ...

سنت کم نیست ۱۹ سالته ۱۴ سالت که نیست باهات موافق نیستم چون فقط داری تلقین میکنی..اگر آدم زندگی باشی ..زندگی درست و خوبی رو شروع میکنی نه اینکه بری چک کنی هنوز هیچی نشده به طلاق و آمار طلاق..

الان فکرت باید به این باشه که چطوری گلیم خودت از آب بکشی‌..چطوری رفتار کنی.چه رفتار های درست چه رفتار غلط..باید کلی رو خودت کار کنی نه اینکه دنبال مقصر بگردی..ازدواج شتری هست که درخونه همه خوابیده

چون سنش کمه و هنوز عقلش برا زندگی مشترک قد نمیده

بنظر من فقط دارع تلقین میکنه..آدمیزاد هیچوقت سی تموم و تکمیل نیست‌..ازدواج رو داره قول دوشاخ‌ میبینه‌ ..بعدم همش منفیه‌ حرفاش و کاراش

سنت کم نیست ۱۹ سالته ۱۴ سالت که نیست باهات موافق نیستم چون فقط داری تلقین میکنی..اگر آدم زندگی باشی ...

بخدا من دوسش دارم 

نصف کاربرا این حرفهارو  زدن که بدرت نمیخوره

بخدا میترسمم

بخدا من دوسش دارم نصف کاربرا این حرفهارو زدن که بدرت نمیخورهبخدا میترسمم

چرا میای اینجا نظر می‌پرسی وقتی کسی نه خودتو میشناسه نه طرف مقابلتو‌..اینجا شبا زنو شوهرا کنار هم خوابن ولی میان تایپیک میزنند‌ ..تا یکی دعوا تعریف میکنه همه نسخه طلاق می‌پیچند.. اینجا فقط بیا درس بگیر ونتیجه ببین ولی تحت تاثیر قرار نگیر خواهر من

چرا میای اینجا نظر می‌پرسی وقتی کسی نه خودتو میشناسه نه طرف مقابلتو‌..اینجا شبا زنو شوهرا کنار هم خو ...

بخدا دوسش دارم ولی کلی ترس دارم از اینده از این زندگی