یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میدونم ولی درکل میگم ممکنه که بخاطر سن کم به طلاق کشیده بشه
بله کشیده میشه چون دختر قبل شناخت خودش و هدف هاش قبل تجربه کردن اجتماع وارد زندگی مشترک میشه و یجا و یه روز به خودش میاد میبینه غیر از شوهر کردن هیچ کاری برای خودش نکرده و این میشه شروع ناسازگاری و اون دختر خانمی که من میشناختم که منجر به طلاق شد...
کلا بچه بود حرفاشون جور نیومد مثلا پسره داداشش فوت شد دختره رفت عروسی ازونجا دیکه کلا بهم زدن بعد جالبه این عروس جدید حرف حرف خودشه
برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸
برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸