شفق_قطبی۲ مدیر عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 657 عنوان یک هفته بعد از اقدام | مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 20 پست یک هفته از اقدام بی بی چک زدم منفی شد! کسی بوده منفی بوده بعد مثبت شده باشه؟ اینجا گفتن پنج روز بعد اقدام مثبت شده بیبی واسشون.میخوام قبل از تایم پریودی متوجه بشم مثبت یا منفی. نمیتونم صبر کنم 1404/02/18 | 09:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکوه__السلطنه عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 3893 حداقل هاله بندازه🙁 من اگر جای اون بی بی چک بودم قطعا بهم بر می خورد😐
roz36 عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 4275 😀مگه چقد راش دوره، چطور اونا پنج روزه بهم رسیدن بی بی نشون داد🙄 حالا فکر کردی سواد درستی داشته ببینی برداشتش چی بود که گفته ۵ روز احتمالا ۵ روز از موعد گذشته بوده ۵ روز بعد اقدام هنوز هیچچچ خبری نیست
شفق_قطبی۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 657 من اگر جای اون بی بی چک بودم قطعا بهم بر می خورد😐 جدی؟ تازه داشتم فک میکردم مارکش خوب نبوده برم مارک های مختلف بگیرم ! این مدی هلث بود.
شکوه__السلطنه عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 3893 جدی؟ تازه داشتم فک میکردم مارکش خوب نبوده برم مارک های مختلف بگیرم ! این مدی هلث بود. عزیز من سطح انتظارت از یه بی بی چک خیلی بالاسبااااید از موعدت بگذره.تکرار کنباید
شفق_قطبی۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 657 حالا فکر کردی سواد درستی داشته ببینی برداشتش چی بود که گفته ۵ روز احتمالا ۵ روز از موعد گذشته بوده ۵ ... والا چی بگم اینجا گفتن ممکنه پریود هم بشی ولی بعدش معلوم بشه بارداری.هرچند میدونم پریودی یعتی ریزش دیواره رحم و وقتی بارداری صورت بگیره دیگه دیواره ریزش نمیکنه که پریودی صورت بگیره. شایدم استثنا وجود داره.
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 55715 والا چی بگم اینجا گفتن ممکنه پریود هم بشی ولی بعدش معلوم بشه بارداری.هرچند میدونم پریودی یعتی ریزش د ... اطلاعات یک سری کاربر اینجا در حد بچه ده ساله است و احتمالا سنشون هم همین باشه هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️