2777
2789
عنوان

چقدر اوضاع خیته و بددلین

345 بازدید | 24 پست

بابا چه تاپیکایی شوهر خواهرش برش پیام فرستاده شوهرش عصبانی شده مگه چیه خوب منم مامانم باهزارتا فرد اقا دوستان دوارن دانشگاه همکار فامیل خیلییییییییی ارتباط حتی بابام اما پس بحث اعتماد چیه ادم اگه هرچقدرم تو فقفس وقتی ذاتش بده دیگه چه فایده داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بستگی به ادماش داره که ذاتشون خرابه یا نه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

عزیزم بزار متاهل شی میفهمی تو خانواده ها آدم هول زیاده به اعتماد نیست دوره زمونه عوض شده قدیما بهتر ...

ابنجا هم گفتم بزار متاهل شی نه تیکه ست نه چیزی بعضی وقتا هم برای دخترای مجردم شاید همین اتفاق تو فامیلاشون بیفته باید تیز باشن

عزیزم بزار متاهل شی میفهمی تو خانواده ها آدم هول زیاده به اعتماد نیست دوره زمونه عوض شده قدیما بهتر ...

درسته دوره عوض شده اما حالا مثلا ما جلوگیری کنیم اون اگه بخواد میکنه مهم ذاته اصلا این جلوگیری ها فایده نداره حالا فامیل نه میره با بیرون 

اره خوب خیلیییییییییی بد دلین دیگه بابا این چه گیرای چرتی میدین

اون رسما پیام عاشقانه شروع رابطه بود 

بعد اصلا چه معنی میده شوهر خواهر شما نامه فدایت شوم بده 

سلام احوال پرسی نکرد بگیم طبیعیه 

بسم الله 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

درسته دوره عوض شده اما حالا مثلا ما جلوگیری کنیم اون اگه بخواد میکنه مهم ذاته اصلا این جلوگیری ها فا ...

چرا باید جلو گیری شه که میدونه نده دست اون مرد هول هر غلطی دوست داره بکنه .بعضیا هم بی ابرویی میکنن

اون رسما پیام عاشقانه شروع رابطه بود بعد اصلا چه معنی میده شوهر خواهر شما نامه فدایت شوم بده سلام اح ...

بابا یارو براش پست اینیستا میفرستاده شوهرش گیر داده اینیستا پاک کن یعنی چی