2777
2789
عنوان

خواب ترسناک مجبورم کرد با شوهرم اشتی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2286 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری راحتترم

پس خیانتکرد کاسه چکنم چکنم بغل نزنیااا خودت اینجوری راحتتری

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

ن مطمعنم همچین کاری نمیکنه

همین اطمینانتونو که اینجوری شدین اگه ضربه شست نشون میداد اینجوری نمیشدین 

برو تایپک خانومایی که گرمن شوهرشون سرده بخون میبینی چه ظلمی درحق شوهرت میکنی الخصوص مردای گرم تقریبا دوروزی یبار بدنشون واکنش نشون میده چقد باید خودشو نگه داره انواع اقسام بیماری بگیره در پیری

واینکه اگه به آخرت اعتقاد داری عذاب سختی درانتظارته حتی اگه نگا شوهرت بدبره یا توفکرش چیزی بیاد گناهش پای شماست 

اصلا کسی که سیراب باشه نه فکری میاد سراغش واینکه نگاهش چپ میره فقط دیگه آدم هول مزخرفی باشه اینجوری کنه چه زنش چه مردش

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

حق با حاله😅

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
پس خیانتکرد کاسه چکنم چکنم بغل نزنیااا خودت اینجوری راحتتری

چرا باید خیانت کنه

من از بارداری تا بعدس یک سالو نیم شایدم بیشتر رابطه نداشتم بنا به دلایلی باید بره خیانت کنه

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔