2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مممنون عزیزم

نماز توسل به حضرت زینبم خیلی جوابه... 

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

چجوری عزیزم

شکلای مختلفیاز این نماز هست ولی اول نیت میکنی، رکعت اول بعد از حمد آیه الکرسی و رکعت دوم بعد از حمد انا انزلنا و بعد نماز ۶۹ بار نشسته سوره توحید میخونی و صلوات... بزنی گوگا میاره یه عکس نوشتست

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

یه مدت همه ی نمازاتو اول وقت بخون بعداز نماز صبح تا طلوع آفتاب بیدارباش

برای شفاعت بیماری لاعلاج هم ختمی هست ؟ کسی دیدید با ختم بتونه شفا بده خودشو؟

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏