2777
2789

سلام خانوما 

من ۲۱ سالمه 

۳ سال پیش پسری که دوسش داشتم و هم محلیمون بود بهم پیام داد و ابراز علاقه کرد (البته اینم بگم که از وقتی که بچه بودیم دوسم داشت و بهم ثابت کرده بود) من به زور قبول کردم که باهم باشیم ایشون عقیدش این بود که دختر و پسر باید قبل از ازدواج باهم اشنا شن بعدش اگه تفاهم داشتن خانواده هارو در جریان بزارن 

و این پسر میشد فامیل دور دوست صمیمیم 

این دوستمم میدونست که این پسر از من خوشش میاد هی اسم این اقا پسرو پیش من میاورد چون از کارایی که پسره برای به دست اوردن من کرده بود خبر داشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که با پسره در ارتباط بودم نخواستم دوستم بفهمه ولی یه روز بازی جرات حقیقت کردیم قسم خورده بودیم که راستشو بگیم اونم ازم پرسید که با فلانی در ارتباطی منم گفتم اره 

همین شد که دوستم از ماجرای ما باخبر شد 

منم هرچی بودو پیشش میگفتم (اینم بگم ارتباط ما فقط در حد چت بود نه دیتی میرفتیم و نه چیزی در حالی که هم محله ای هم بودیم) 

همین که پسره با خانوادش قضیه مارو در جریان گذاشت،دوستم از این موضوع سوءاستفاده کرد و ماجرای مارو پیش همه لو داد و هزارتا دروغ بد دیگم اضافه کرد

میرفت پیش خانواده پسره بد منو میگفت توی مردم با دروغاش برام ابرو نذاشت 

حالا با کلی سختی و حرف مردم من و اون پسره ( که الان شوهرمه) به هم رسیدیم 

ولی این دوستم هزاران کار کرد که بین ما به هم بخوره

سر همین دعواها و بد گفتنای من پیش همه رفتم که بگم چرا اینکارو کردی ولی زد تو گوشم 😖

ولی من نزدم گفتم بزنم بدتر میکنه بزار به شوهرم که رسیدم بعدا انتقام میگیرم 

همون لحظه بهش گفتم این سیلی رو که زدی یه روزی جبران میکنم

هستید بقیشو بزارم؟

بدون اینکه بقیه شو بزاری میگم بله فاصلتونو ازش حفظ کنید که خونتون نیاد

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
میرفت پیش خانواده پسره بد منو میگفت توی مردم با دروغاش برام ابرو نذاشت حالا با کلی سختی و حرف مردم م ...

عجب عوضی بوده😐

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

سیلیه رو جبران کردی؟

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰