2777
2789
عنوان

خونه پدر شوهرم دست خالی نمی ریم

644 بازدید | 18 پست

منم زندگی خودمو دارم ، بخدا کلی قسط و مواد غذایی م تموم شده، زندگی خودم موندم، اونا هم اصرار دارن هر آخر هفته بیایید خونمون ،کافیه چیزی نبریم همیشه دیگران رو ب رخ آدم میزنن مثلاً اون برادر شوهرم اومد کلی میوه خرید .آبرو ادمو میبرن دست خالی ،شوهرمم میگه ثواب داره ، چ‌ثوابی 

فقط خدا.🦋💜💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم اینطوری هستیم

هر دفعه خواهر بزرگم میره خونه پدرم دست خالی نمیره .اونام عادت کردن از ما هم انتظار دارن...اوایل واقعا بی محلی میشد به ما ...ولی من دیگه الان دست خالی میرم ...پدرم خیلی دارا هست ...برای چی باید هر هفته یه چیزی ببرم؟

بر عکس شده کارها.....!

عزیزم یه هفته که اصرار کردن بیاید بگو نه شما بیایدشام یا ناهار درست کن دعوت کنبذار اونا با دست پر بی ...

براشون نمیصرفه . هم کرایه بدن هم چیزی بخرن همیشه ازما انتظار دارن

فقط خدا.🦋💜💪
ما هم اینطوری هستیمهر دفعه خواهر بزرگم میره خونه پدرم دست خالی نمیره .اونام عادت کردن از ما هم انتظا ...

زندگی خودم موندم ، داشته باشم میبرم ، این چ وظیفه مزخرفیه ک دارن ،رقابت برای ما درست کردن 

فقط خدا.🦋💜💪
زندگی خودم موندم ، داشته باشم میبرم ، این چ وظیفه مزخرفیه ک دارن ،رقابت برای ما درست کردن

دقیقا

خواهر من خداروشکر خیلی داراست

ولی من اوایل هزار تا قسط داشتم ...خیلی سخته ...الان دیگه میتونم و توان مالی ش رو دارم ببرم ولی نمی برم....

چرا باید چیزی برد اصلا؟ 

چقد عجیبن

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

اگه هر هفته برا شام یا ناهار میرین به نظر من بهتر یه چیزی ببرین

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

ماهم جایی دست خالی نمیرم مخصوصاخونه پدرهمسرم  خیروبرکتش زیاده  حالاازخریدن ۴کیلومیوه یادوکیلوگوشت مرغ نه من فقیرمیشم نه اوناپولدار 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

وقتی ما میریم آخرهفته دو سه روز میمونیم خب دور از انصافه چیزی نبریم،اینچیزا باعث برکت زندگی خودمونه،الان مهمونداری خیلی خرجش بالاست بهتره مهمون بخشی رو حداقل به عهده بگیره

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲