2777
2789
عنوان

دختری که همکلاسیش موهاشو کنده

379 بازدید | 13 پست

دوستان این جای ریزش موی سکه ای هستش نه جای کنده شدن مو

کنده شدن مو جاش تک به تک خون در میاد 

حتی اگر ده روز قبل یکماه قبل هم میبود هنوز تورم و زخم و خون موهای کنده شده باقی بود 

جالبه که اگر ریزش مو نبود و موها رو میکندن دوباره در میومد اما این ریزش هست و در نمیاد

حالا چرا این تاپیک رو استارتر زده نمیدونم

لطفا لایکی هر چی لازم هست انجام بدین تا کسی گول این استارتر رو نخوره خدا عالم هست دنبال چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم میخواستم بگم ولی دیدم بستس تاپیک😂مو اگه این حجم کنده شه پوست هم همراهش کنده میشه و خون می ...

افرین خون رو من دیدم  انگار که با سوزن ته گرد بزنی رو پوست سر و از هر کدوم خون در بیاد اون شکلی بود

نمیدونم قصدش چی بوده اما از خودمم ناراحتم چون گولشو خوردم و اگر تاپیکش بسته نبود به جان بچه هام قصد داشتم بگم اگر تو شهر من هستی من باهات میام برای شکایت

درست نیست با احساسات و روان بقبه بازی کنن و البته امیدواارم که من درست گفته باشم و اون بنده خدا دروغ چون ی درصدم واقعی باشه خیلی دردناکه اما بازم  نظر من اینه که الکیه و دروغ

از طرفی تو تاپیک های قبلیش گفته دختر 12 ساله داره حالا اینجا میگه پونزده شونزده سالمه

منم دیدم . تایپیک بچه ها چیکار کنم. 

از کسی که با عنوان مادرشوهرش بهم گفت . عکس .    اومده در مورد عمل بینی سوال می‌کنه . چیزی بعید نیست. 

بهتون حق میدم واقعا حق دارید دوستان هم باتوجه به تاپیک های قبلی من در دوسال پیش که اون خودم بودم ولی از اونجایی که میگفتن همیشه سنت کمه آدمو خراب میکردن خودمو جای مادرم میزاشتم برای عمل بینی هم برای خواهرم بوده 

و حالا برای موهای سر من اولش سوزش شدید داشت حتی کف سرم داغ شد خیس شد این عکس هم قبل پزشکی قانونی گرفتم یعنی بعد یک روز که از ماجرا بگذره نه همون لحظه اینکه تورم یا خونریزی نداشته برای خودمم تعجب اوره ولی پزشک قانونی تایید کرده 

در همون تاپیک هم عکس شکایت نامه و موقعه ای که موهام رو بافته بودم گذاشتم که کامل مثل تپه همه موهام جمع شده بود وسط سرم

من دوست صمیمیم سراینکه گوشیشو میخواست دزد بزنه مقاومت کرد و دزد هم گوشیشو برد هم موهاشو یه قسمتو کند دقیقا همینطوری بود بعد یکروز که به ما عکس داد

ولی خب اون کمتر بود و دیه بریدن ۱۴۰ میلیون اگه اشتباه نکنم پیارسال و از شانس خوبش تونستن دزد هارو بگیرن و اینکه دکتر تشخیص داد دیگه در نمیاد و باید کاشت کنه

حالا درست و غلط بودن حرف این دخترخانوم گردن خودش شمام قضاوت بیجا نکن