2777
2789
عنوان

جراحی فک

193 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من دکترم گفته نیاز به جراحی فک دارم بعد از ی تایمی که ارتودنسی کردم اما هزینش خیلی بالاست فقط دستمزد دکتر ۷۰میلیونه جراحی فک پایین!

به دکتر ارتودنسیم گفتم نمیتونم گفت برو دانشکده 

بنظرتون اوکیه برم؟اهواز هستم

واقعا اگر اوکی نیست که کلا ارتودنسی هم انجام ندم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگر میخوای عمل کنی پیش ی دکتر خوب برو

منم مشکل داشتم با کشیدن دندان حل شد ولی فک بالام یع قسمت استخوان نداره باید پیوند بزنم ۴ باربراش رفتم دکتر تازه دکتر خوبی بوده ولی نمیشه، الان مجدد رفتم برم ی دکتر نیه ۱۰۵ بده کلا فکت رو ببرم ی دکتر میگه با دوبار عمل جدا از بیمارستان اینم برای هردوتا عمل فکر کنم ۲۰ تومن از بابت هر یکی از عملا نیخواد. من دیگه جونی تو تنم نیست دوبار برم و نه دیگه ۱۰۵ تون پول دارم پیش رزیدنت نرو عمل حساسبه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
ولی جاری من تازگی ها کرده کلا ۷۵ داده که

بعضی دکترها جدا دستمزد میگیرن کاری ب هزینه بیمارستان ندارن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
پیش کدوم دکتر رفتن؟من اهوازم پیش دکتر همتی ویزیت شدم

نمیدونم دکترش کیه ولی ما تهرانیم ،البته که بگم اون خوبم نشده قبلا فکش انحراف داشت ، الان یجوریه انگار فکش عقبه ،خیلی خوب نشده

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
ببین اگر میخوای عمل کنی پیش ی دکتر خوب برومنم مشکل داشتم با کشیدن دندان حل شد ولی فک بالام یع قسمت ا ...

اخه من فک پایینم عقبه پیش ۵تا دکتر‌خوب ویزیت شدم ولی همشون گفتن باید جراحی کنی و کلا ارتودنسی بدون جراحی بهم پیشنهاد نمیکردن:)من خودم ارتودنسی بخوام بکنم بهم گفتن ۱۶۰تا واقعا نمیتونم برم خصوصی عمل‌کنم هزینه خیلی بالاییه عمل‌فک هم بخاطرهمین گفتم برم دانشکده و یکم تحقیق کردم ی سریا راضی بودن ولی خب نمیدونم دانشکده اینجا چطوره

اخه من فک پایینم عقبه پیش ۵تا دکتر‌خوب ویزیت شدم ولی همشون گفتن باید جراحی کنی و کلا ارتودنسی بدون ج ...

از چندتا دکتر توی تهرانم مشورت بگیر دکتر ب منم میگفت حتما باید جراحی کنی دکتر ارتو ولی ی دفعه گفت با کشیدن دندون میشه حالت قرارگیری دندونات درست شه. از من خیلی حاد نبود فقط فک بالام عفب بود یکم ولی الان سر این نداشتن ایتخوان و جای خالی دندان ب مشکل خوردم.

ی توصیه دیگه اکر میتونی راحت غذا بخوری و تنفستم خوبه و ظاهرت بد نیست درگیرش نشو من از وقتی وارد این‌ پروسه درمان شدم پشیمونم چون منم نسکل مالی داشتم و شادی قبل رو دیگه ندارم.

بازم اگر میخوای عمل کنی پیش ی پزشک ماهر برو حتما عمل حساسی هست من ک وقتی فهمیدم و دکتر گفت عنل میخواز کارم شده بود گریه تا زمانی کفت ک میشه مشکلت رو حل کرد 

از چندتا دکتر توی تهرانم مشورت بگیر دکتر ب منم میگفت حتما باید جراحی کنی دکتر ارتو ولی ی دفعه گفت با ...

اخه واقعا اعتماد به نفس ندارم بخاطر اینکه دندونای بالام یکم جلوان یکم و فک پایینم عقبه و همشون میگن انجام ندی بهتره کلا و الان چندماهه درگیرم تا الانم از فکر خیال خوابم نمیبره):

اخه واقعا اعتماد به نفس ندارم بخاطر اینکه دندونای بالام یکم جلوان یکم و فک پایینم عقبه و همشون میگن ...

نمیدونم من شرایط تو رو نمیدونم وقتی  شروع کردم میخواستم حتنا عنل کنم چون میگفتن خیلی تو چهره تاثیر داره ولی الان راضیم ک عمل نکردم فقط مشکلم اینه ک نمیتونم جای خالی دندونام رو پر کنم. اگر مشکلت با روشای جدید ارتو حل میشه فقط ارتو کن من با همون ارتو خیلی بهتر شدم از من فک بالام عقب بود و از تو که قرارگیری دندونات درسته، دیدم این مشکلم با کشیدن دندون حل میشه حراحی فک هم عمل سنگینی هست ولی اگر خوب انجام شه تاثیرش صدرد دائمی هست پس حواست باشه حتما دکتر خوبی انتخاب کن. مشکلی اگر برای رفت و امد نداری شهرهای دیگه ام بپرس.