2777
2789
عنوان

همسایه ی یکی از اشناهامونو

2749 بازدید | 28 پست

به قتل رسوندن....

پسر خاله ی خانمه رفته به خاطر طلاهاش کشته ش...

و اعتراف کرده که همیشه طلاهاش چشممو میگرفت و....

انقدرررر ناراحت شدم....

خانما آنقدر طلاهاتون رو نمایش ندین 

فکر نکنین دزد و... فقط تو خیابون و... هاست..

طرف پسر خاله ش که خیلی هم باهم خوب بودن بوده....

خانمه هم دکتری حقوق داشته و... فعال اجتماعی بوده تو تلویزیون هم مجری بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم شنیدم یه خانمی مغازه داشته میبینه یه آقایی میگه برای خانمم لباس میخوام این خانمه برمیگرده از طبقه لباس برداره آقاهه شلیک میکنه بهش میگه همه طلاهاتو بده. خانمه میخواسته فرار کنه یدونه دیگه شلیک میکنه بهش.

بعد طلاهاشو برداشته و یه خانم هم تو ماشین بوده منتظر دزده.

چند وقت بعد دزد و زنش رو دستگیر میکنن میگه دوست یکی از آشناهامون بوده. از یکی شنیده بودیم ک با همه پولی ارثی ک بهش رسیده بوده رفته همه رو طلا خریده.

میگفت تازه میخواستیم یه روز بریم خونش هم دزدی کنیم.

اول خانمه اول برای فامیلاشون تعریف کرده فامیلاش برای اون یکی ها بعد برای دوستاشون و دوستاشون برای اون یکی تعریف کردن‌ و آقا دزده و زنش شاخکاشون تیز میشه بعد پرس و جو میکنن آدرس رو پیدا میکنن و میرن دزدی میکنن.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
آره منم شنیدم یه خانمی مغازه داشته میبینه یه آقایی میگه برای خانمم لباس میخوام این خانمه برمیگرده از ...

😔😔😔😔😔😔😔

آخ...

چقدر خطرناکه طلا داشتن....

اینم فامیل نزدیکشون بوده ....

میدونسته طلا دارن...

میدونسته مادرشون نیست رفته سفر

بهش زنگ میزنه میگه با زنم اختلاف شدیدی داریم میخواییم بیاییم پیشت مشاوره بگیریم...

ازش قول میگیره ک به کسی نگه... 

ولی خانمه به خواهرش گفته بوده...

و برا همین تونستن بفهمن کی بوده...

آره خودشه....فردا تشییع جنازه ش هست...

بنده خدا، خدا رحمتش کنه. دوره و زمونه بدی شده دیگه آدم نمیتونه یه تیکه طلا دستش باشه. چند وقت پیش بود خانومه با بچه اش تو کوچه داشتن میرفتن یه موتوری نگه داشت یه مرده گوشوارشو دزدید و رفت. انقد از این اتفاقا زیاد شده. حالا بدزدن برن اینکه طرفو می‌کشن خیلی بده 🤦🤦. 

کاش به جای دزدی ازش کمک میخواست....

نمی‌دونم چی تو مغز اینا میگذره که دست به چنین کار وحشیانه میزنن. آخه نوشته رابطه شون هم خوب بوده بعد با چکش و چاقو آخه لامصب قبلش چطور خودتو راضی کردی چنین کاری کنی به خاطر یه تیکه طلا. الان با همین طلا زندگیت از این رو به اون رو میشه مگه.