2777
2789
عنوان

کمک فکری (رابطه)

139 بازدید | 5 پست

سلام نصف شبتون بخیر 

من با ی آقایی تو رابطه ام،اخلاقای خیلی خاصی داره ،بهش علاقه دارم اونم بعضی وقتا ثابت کرده که بهم علاقه منده ،تنها مسعله ایی که هست احساس میکنم روم غیرت نداره ،یا بروز نمیده که 

شاید بنظرتون خنده دار بیاد ولی من ی مقدار غیرت رو نشونه علاقه میدونم،مثلا؛وقتی صحبت از دخترای دیگه میشه من به شوخی ام که شده ،سریع گارد میگیرم میگم؛تو بیخود میکنی نگاه کنی یا ...ولی با خنده،ولی ایشون همچین حرفی نمیزنه ،من تابحال مستقیم بهش نگفتم؛میخوام برم با یکی دیگه که ببینم اون چی میگه،نه این حرفا در شان منه نه درسته،ولی گاهی ی حرفی پیش آمده مثلا گفتم ؛فلانی گیر داده بود بهم چیزی نمیگه،ی بار به شوخی بهش گفتم ؛تو غیرت نداری گفت نه ،حالا نمیدونم چکار کنم که بفهمم واقعا غیرتی نیست ،یا من براش مهم نیستم ،بگید چه جوری زیر زبونش رو بکشم 

یسریا اینجورین ربطی به علاقه نداره

شوهرمن از لحاظ علاقه فوله ولی مادرشوهرم طوری تربیتش کرده که زن سالار باشه و به خودش اجازه یسری چیزارو نده

منم گاها ناراحت میشم از حساس نبودنش

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

بنظرم اگه یه پسر عاشق یه دختر باشه روش غیرتی میشه و نمیزاره کسی نگاش هم بکنه و روش حساس میشه

(البته من کوردم و کورد ها به غیرتشون معروفن شاید من اشتباه کنم و ایشون دوستون داره فقط غیرتی نیست)

کرمانشاه،دانشجو تجربی:)

آره منم غیرتی دوست دارم کلا میگن انگار غیرت تو‌ پسر نشونه دوست داشتنه همون‌طور که تو دختر حسادت نشونه عشق و دوست داشتنه ولی خب شاید به تربیت هم ربط داشته باشه ی سریا براشون ی سری چیزا حد و مرز و مهم نیس ولی به نظرم اگه پسر دوست داشته باشه ناخودآگاه حساس میشه