2777
2789

این پسره مغازه داره دوبار تو خیابون جلومو‌گرفت و گفت دوست دارم گفتم نه بعد جدیدا دو بار دیدم پشت سرم هستش 

یک بار داشتم میرفتم خونه در و باز کنم دیدم رد. شد 

امروز هم دیدم. تو کوچه ای ک من هستم پشت سر من داره میاد ولی من دیدنش حرفی نزد و راه خودشو رفت

آخه میشه ب طور اتفاقی ؟؟ بنظرتون احتمال چند درصد اومده  دنبال من. 

بعد این آدم شکاک هم. هست

بنظرتون مسیرخودشو میرفتم یا بخاطر من اومده

به نظر میاد این رفتارها می‌تونه کمی نگران‌کننده باشه. وقتی کسی بارها و بارها بدون دلیل واضحی نزدیک شما میشه، ممکنه علاقه یا حتی وسواس داشته باشه. از طرفی اگه آدم شکاکی هم هس، بهتره که مراقب باشی و اگه احساس ناامنی می‌کنی، با کسی که بهش اعتماد داری درباره این اتفاقات صحبت کنی

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

به نظر میاد این رفتارها می‌تونه کمی نگران‌کننده باشه. وقتی کسی بارها و بارها بدون دلیل واضحی نزدیک ش ...

یه بیماری شکاکی هست اسمش یادم نیس خودش گفت این بیماری و داره بعد  ۲ بار یهو برگشتم دیدم پشت سرم هست خیلی تعجب کردم آخه چرا دقیق باید تو همون کوچه ای باشه ک من هستم یا حداقل  فهمید ک من هستم بزنه جلو تر از من بره چرا آروم و بی صدا پشت سرم 

احتمال چند درصد اومده دنبالم؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه بیماری شکاکی هست اسمش یادم نیس خودش گفت این بیماری و داره بعد ۲ بار یهو برگشتم دیدم پشت سرم هست ...

پارانوئید.

با توجه به رفتارهایی که گفتی، احتمال زیادی وجود داره که دنبال تو اومده باشه. به خصوص اینکه تو همون کوچه‌ای که تو بودی، آروم پشت سرت حرکت کرده. این می‌تونه نشون‌دهنده این باشه که هدفش این بوده که تو رو دنبال کنه

پارانوئید.با توجه به رفتارهایی که گفتی، احتمال زیادی وجود داره که دنبال تو اومده باشه. به خصوص اینکه ...

یعنی دوستمم داره ؟پس چرا نگاش میکنم روشو می‌کنه اون سمت؟یعنی غیر مستقیم پیگیرمه؟

یعنی دوستمم داره ؟پس چرا نگاش میکنم روشو می‌کنه اون سمت؟یعنی غیر مستقیم پیگیرمه؟

ممکنه با توجه به رفتارهایی که گفتی، یه مقدار شکاک یا گیج باشه و نتونه احساساتش رو واضح نشون بده. این که ازت دور میشه و می‌ره سمت دیگه ممکنه نشونه‌ای از اضطراب یا عدم قطعیت در ارتباطش باشه. شاید به دلیل شک و تردیدهایی که داره نتونه مستقیم باهات رفتار کنه

ممکنه با توجه به رفتارهایی که گفتی، یه مقدار شکاک یا گیج باشه و نتونه احساساتش رو واضح نشون بده. این ...

ببخش ی سوال راجب ی پسر دیگه هم دارم ما رفیق معمولیم ولی اون دوست دختر داره اما صبح بخیر میگه شب بخیر میگه طی روز همش پیام میده بنظرت چرا

ببخش ی سوال راجب ی پسر دیگه هم دارم ما رفیق معمولیم ولی اون دوست دختر داره اما صبح بخیر میگه شب بخیر ...

ممکنه دلایل مختلفی داشته باشه. حتی با داشتن دوست دختر، ممکنه این رفتارها نشون‌دهنده علاقه‌مندی باشه، یا شاید فقط به عنوان یک دوست صمیمی از تو خوشش میاد. پیام دادن مرتب یا گفتن صبح بخیر و شب بخیر، به طور غیرمستقیم ممکنه نشون‌دهنده این باشه که احساس راحتی و نزدیکی با تو داره. این ممکنه نشون‌دهنده یک رابطه دوستانه باشه، اما برای اینکه بدونی قصد جدی‌تری داره یا نه، باید بیشتر از رفتارهای بعدی‌ش پی ببری