2777
2789
عنوان

خانومایی که پوستتون بد بود الان عالی وصاف شده وسفید

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 27 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای لک و بافت پیر پوست و کدری و تیرگی ویتامین سه (مارک توتال درم خوبه مارکای دیگم میتونی امتحان کنی)

برای پیری بافت پوست٫ چروک, افتادگی و منافذ باز ناشی از کمبود کلاژن و یکدست شدن پوست   رتینول بزن (مارک اوردینری به شرطی که از امازون بگیری اورجینال باشه خوبه)

برای منافذ باز,لک،جوش یکدست کردن پوست و تقریبا همه مسایل پوست نیاسینامید اسید بزن (مارک اوردینری و یه مارک ایرانیم بود الان یادم نمیاد)

برای خشکی و دهیدراتگی پوست  سرم هیالورونیک اسید بزن (اوردینری البته هیالورونیک رو خیلی رو برند حساس نباش تقریبا همه برندا یه کارو میکنن) و مزو ژل هم خوبه

اگه هم خیلی خشک نیست پوستت میتونی کرم ابرسان بزنی بجاش   من از ابرسان لافارر راضی بودم

ضد افتاب حتما بزن

روی جوش قرمز تا التهاب داره پماد زینک بزن

روی لک قهوه ای جوش هم که گفتم نیاسینامید و ویتامین سی یه شب درمیون

لیزر و اسید درمانی و پیلینگ تا حد امکان انجام نده خیلی خوب نیست

لطفا کامنتمو لایک نکنید و اگه آخرش * گذاشتم ریپلای هم نکنید مرسی
برای لک و بافت پیر پوست و کدری و تیرگی ویتامین سه (مارک توتال درم خوبه مارکای دیگم میتونی امتحان کنی ...

اگه خیلی چربه پوستت و جوش میزنه صابون درخت چای تی تری

لطفا کامنتمو لایک نکنید و اگه آخرش * گذاشتم ریپلای هم نکنید مرسی
منم متاهلم امر دلم خوش باشه همه ی اینا اوکی میشه

خوشبخت باشی گلم واقعا استرس های زندگی خیلی زیادشده من نظرب همسن وسالام خیلی پیرشدم ازبس استرسیم پوستم ک داغونه داغون باورت میشه حتی ی فیس واشم ندارم چون دلم نمیگیره