2777
2789

سلام. شب بر همه خوش. دوستان یادتونه پارسال برای سرشماری نفوس و مسکن تلویزیون اعلام کرد هر کی قبل مراجعه مامور سرشماری ثبت نام کنه و زودتر مشخصاتش رو ثبت کنه بهش نمی دونم چند گیگ اینترنت هدیه می دیم. بعد آخرش هم از بین همه به 10 نفر نمی دونم 100 نفر جایزه 100 هزار تومنی می دیم؟ کسی از اینجا این جوایز بهش تعلق گرفت؟ ما اینترنتمون رایتل بود حجم اضافه نداد. شما چی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدا گفتن به همه ی کسایی که اینترنتی انجام داده باشن دو گیگ اینترنت می دیم. خبراشم هست هنوز...ولی ندادن که ندادن. البته اقدامی نکردم من. نوشته باید کد پیگیری رو به اپراتورتون بدین. چطوری و از کجاشو نمی دونم.  لازمم نداریم البته. مخابرات گیگ بارونمون کرده.😁😁😁

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
بعدا گفتن به همه ی کسایی که اینترنتی انجام داده باشن دو گیگ اینترنت می دیم. خبراشم هست هنوز...ولی ند ...

ما منتظر بودیم ولی خبری نشد. منظور دو گیگ نیستا. منظور اینه که حرفی که زده می شه بهش عمل بشه

ما منتظر بودیم ولی خبری نشد. منظور دو گیگ نیستا. منظور اینه که حرفی که زده می شه بهش عمل بشه

آره می فهمم. اون موقع منم عصبانی شده بودم که چرا حرف الکی زدن. مردمو مسخره کردن...

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
نت رایگان که واسه نفوس مسکن گفتن میدن.واسه خط ثابت که همون تلفن خونه هستش رو دادن

شما گرفتین؟ سوال من فقط همینه. می خوام ببینم فقط وعده بود یا راست بود

البته از اون قرعه کشی که صد در صد خبری نشد