2777
2789

که شوهرم طلاقم نده اما بدتر شدیم بهتر نشدیم زنبکه جلوی شوهرم گفت یکم به حرف شوهرت گوش بده این مانتو مثلا که پوشیدی خیلی کوتاهه یا اینو بگم میریم بیرون نردا زیاد نگات میکنن خیر سرش مثلا نحصیلکرده س و معلمه شوهرمم خمش میگفت نه این شما رو دوست نداره فقط ادای خوبارو در میاره دوماهه کلا شوهرم با من تو دعواش امروز سر سفره باهام سر یه چیز چرت دعوا راه انداخت بعدش گوشیم زنگ خورد گفت بدو برو دوست پسرت داره زنگ میزنه اونم جلوی پسر ۹سالم بچه ها زندگیم از دور چشم کور کنه خونه خوب وسایل خوب همه چی دازرم اما بعد از ۱۲سال میخوام جدا شم نمیدونم چیکار کنم ارامشی با شوهرم ندارم شوهرم مودیه ۲ساعت قربون صدقم میره ۲ساعت بعدش سر یه چیز چرت دعوا راه نیندازه امروز خواست بهم حمله کنه بزنتم تهدیدش کردم اکه بزنه زنگ میزنم پلیس الان میگم بهش یه مقدار پول وسیله خونه ماشینو بهم بده برم قبول کرده البته صد سکه مهریه مه پای تمیدونید‌مادرشوهرم جهره ی واقعیشو بعد از ۱۲سال نشونم داد بنظرتون جدا سم سختم نیست پسرمم میخواد ببره ۹سالشه فقط ازامش میخوام فقططططط

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چه زودتر بری بهتره

اول یواشکی مهریه رو اجرا بزار اموال رو توقیف کن بعد باهاش مذاکره و توافق کن.

از الان که اینارو میگی اونم اموال رو به نام خانواده اش میکنه

این نیز بگذرد .....

مادر شوهر کی اخه میتونه اشتی بده

خوبم باشه طرف پسرش رو میگیره کسیکه اشتی میخواد بده باید بیطرف و منصف باشه 

اگر مشکل خاصی ندارید برید مشاوره شاید مشکلی داره که دست خودش نیست 

نمیدونم چی بگم اگر از اول بد نبوده سعی کن ببینی مشکلش واقعا چیه

اگر واقعا خواستی جدا بشی حق و حقوقتو کامل بگیر 

دیگه نمیدونم چی بگم

هر چه زودتر بری بهترهاول یواشکی مهریه رو اجرا بزار اموال رو توقیف کن بعد باهاش مذاکره و توافق کن.از ...

نه نمیخوام مهزیه اجرا بزارم توافق کردیم گفته میدم میده جتما اما میترسم از پس زندگی بر نیام ۱۲۰۰بخم میده با یه ماشین ۳۰۰تومنی با وسیله خای خونه خودم باید تنها زندگی کنم پول در بیارم

عزیزم من خیلی درجریان نیستم ولی طبق تاپیک هات وبرداشی که کردم 

یکم کوتاه بیا،سربه سرش نزار،تحریکش نکن که حرفی بزنه

منظورم لباس پوشیدن وایناس،

یجا گفتید خوشگلی و ارزوی هر مردی هستم خب همسرتون حساس شده 

مادر شوهر کی اخه میتونه اشتی بدهخوبم باشه طرف پسرش رو میگیره کسیکه اشتی میخواد بده باید بیطرف و منصف ...

مثلا حق و حقوقمو چجوری کامل بگیرم گلم؟؟گفته ماشین ۳۰۰تومنی ۱۲۰۰پول نقد با وسیله ای خونه خودشم یه خونه ۵ملیاردی به نامشه میگه بمیرم نمیفروشم من صدسکه مهریمه میخوام ببخشم در قبال اینا

عزیزم من خیلی درجریان نیستم ولی طبق تاپیک هات وبرداشی که کردم یکم کوتاه بیا،سربه سرش نزار،تحریکش نکن ...

ببین شوهرم پارانویید داره من میترسم ازش همیشه میگه چیزی ازت ببینم میکشمت بخدا حالم بده باهاش همش استرس دارم در کنارش

مثلا حق و حقوقمو چجوری کامل بگیرم گلم؟؟گفته ماشین ۳۰۰تومنی ۱۲۰۰پول نقد با وسیله ای خونه خودشم یه خون ...

کمه عزیزم

برو از وکیل مشاوره بگیره الان سکه میدونی چقدره هفتاد هستاد تومنه درسته نمیشه گرفت همشو یکجا ولی اینطوری هم نیست که با ۱۵۰۰ بگی خداحافظ

من ادم میشناسم با وکیل تا قرون اخر مهریشو گرفت