مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میرم لباس میخرم هرروز یه چیز بعد میام خونه میگم. این زشته پراش میدم یا مفتی میدم مردم. حس میکنم مشکل ...
از جایی که میدونی میخری رد نشو. برو بانک بگو من دفترچه حساب میخوام نه کارت.. پولتو برو بریز تو دفترچه. ـ که دم دستت نباشه..... لباساتم نبخش به این و اون.. عزیزم مگه پول علف هرزه..
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
نه میتونی اما به راحتی کارت کشیدن نیست باید بری بشینی تو بانک... منم این داستانو دارم متاسفانه.. اما خیلی کنتزل میکنم خودمو و لباسمو خیرات نمیدم تا کمدم خالی نمونه و برم دوباره بخرم ــ. پولمو پس انداز میکنم و میرم طلا گرمی میگیرم که. به نفعمه