2777
2789
عنوان

نزدیک بود بدبخت بشم😢😢😢😢

744 بازدید | 47 پست

شوهرم امشب از سرکار داشت میومد خونه ی زنوشوهر بودن سر خیابون هوا هم بارونی بود شوهرم دلش سوخت گفت تو مسیرمه سوارشون کرد ک برسونتشون

سوار ک کرد شوهر اون زنه چاقو در آورد به شوهرم گفت هرجا گفتیم مارو میبری وگرنه میکشمت شوهرم گفت باشه ترسیده بود زنه گفت اگه حرف مارو گوش کنی بلایی سرت نمیاریم😐

هرجا گفت بردتشون من زنگ زده بودم به شوهرم چون خیلی نگرانش شدم یهو دلم شور افتاد حالا هرچی زنگ میزدم شوهرم جواب نمیداد دگ داشتم سکته میکردم در حدی شدم ک گریه ام در اومد😭 چون حدود 1ساعتی و خورده ای میشد خبری از شوهرم نشده بود

من حسم خیلی قویه لعنتی،میدونستم یه اتفاقی افتاده ک شوهرم جواب نمیده،30بار زنگ زدم اس دادم ولی هیچ جوابی نیومد بعدش گفت مرد بهم اجازه نمیداد جواب بدم تهدیدم کرد که دست به گوشی نزن گوشیتم بزار سایلنت خلاصه که اونارو رسوند و پیادشون کرد حتی مرد داشت پیاده میشد به شوهرم گفت اگه به پلیس خبر بدی پیدات میکنم میکشمت😢😢😢😢

شوهرمم بیخیال شد اومد خونه

یعنی برای هیچکس نباید ثواب کرد

هنوز تنم میلرزه فشارم افتاد حالم اصلا خوب نیس شوهرمو اروم کردم خوابید ولی من نمیتونم بخوابم😭😖

میشه وقتی امضامو دیدین واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین💟خیلی ممنون💞🌹🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای صدقه بده..حالا مگه کجا میرفتن؟خوب بااژانس هم میتونستن برن دیگه..اژانس که نمیپرسید اینحا چیکاردارین؟

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
مطمینی قصه برات تعریف نکرده ایشون؟

اره مطمئنم

از اون ادما نیس ک الکی چیزی بگه

اومد خونه از حالت حرف زدنش و استرس و ترسی ک تو وجودش بود معلوم بود رنگش پریده بود

شایدقتل کردن داشتن فرارمیکردن که ردگم کنن...کدوم شهریدمگه؟

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

مطمینی قصه برات تعریف نکرده ایشون بابت تاخیرش؟ نمیخواست به پلیس خبر بده  زورگیری هم ازش نکردن ...

ن تاخیر انچنانی هم نداشت

ساعت 9بود اومد خونه

زورگیری ک نکردن فقط تا 1ساعت هرجا اونا گفتن شوهرم بردتشون