2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خیلی رو مخه

228 بازدید | 22 پست

همش با شوخی تیکه میندازه تو همه چیز سرک میکشه. متاسفانه یک جا زندگی می‌کنیم.  همش ب شوخی میاد میگ فلان ساعت مگ وقت بیرون رفتن بود ک رفتی؟ بچت چرا همش خونه مامانته؟ و ... همه رو هم با شوخی و خنده میگ من بدتر آتیش میگیرم . دلم نمیخواد همسرم و وارد بحثای زنونه کنم . فعلا شرایط نداریم ی شوهرم بگم از این خونه بریم . نمیدونم دیگه چه گلی به سرم بگیرم بخدا آنقدر ک حرص میخورم از دست این بشر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانم گل 

بخدا این مادرشوهر ها سوهان روحن 

هر کدوم یجور اذیت میکنن 

منه بیچاره تازه ۸ ماهه عروسی کردم دوبار تا پای طلاق رفتم چی بگم ! 

ما هم اعتراض کنیم میشیم بده 

پس نه ما میتونیم اخلاق و خصوصیات اونو عوض کنیم 

نه چیزی 

تنها کار بی تفاوتی

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

بگو بچم خونه مامانمه چون عاشق اونجاس . بیرونم رفتن هم بگو آره وقت بیرون رفتنه پس چی؟ کلا یجوری که حس کنه نمیتونه حرصتو دربیاره و تو از اون حالت لذت می‌بری. اینجوری کم کم خودشو جمع میکنه 

تو هم به شوخی جواب حرص درآر بده

والا هر دفعه با خودم عهد میکنم که جواب میدم ولی باز میگم بزرگ تره بزار اهمیت ندم تموم بشه

جاری بزرگ ترمو خیلی اذیت میکنه نه مثل من با خنده و شوخی کاملا جدی اذیت میکنه

حالا یکم از شوهر من حساب میبره در قالب شوخی حرصم میده

خانم گل بخدا این مادرشوهر ها سوهان روحن هر کدوم یجور اذیت میکنن منه بیچاره تازه ۸ ماهه عروسی کردم دو ...

من ب شوهرم نگفتم چون شوهرم ک هست صد و هشتاد درجه حرفاش و رفتاراش فرق داره . فعلا دارم تنها تنها حرص میخورم

بگو بچم خونه مامانمه چون عاشق اونجاس . بیرونم رفتن هم بگو آره وقت بیرون رفتنه پس چی؟ کلا یجوری که حس ...

کلا جواب شو نمیدم اکثرا . اونم میبینه واکنش نمیدم بدتر میکنه انگار

وقتی از سوالی ناراحتی نمی خوای جواب بدی نشنیده بگیر و بحث و عوض کن چند بار اینکار کردی سوال بیجا نمی ...

دقیقا همین کارو میکنم باورت میشه بدتر میکنه وقتی اهمیت نمیدم؟

کلا جواب شو نمیدم اکثرا . اونم میبینه واکنش نمیدم بدتر میکنه انگار

جواب بده ولی با خنده . بگو آره دیگه اینجوری خوشیم اینجوری راحتیم . دیگه دیگه . کلا اینجوری محترمانه بهش میگی که به خودم مربوطه 

من ب شوهرم نگفتم چون شوهرم ک هست صد و هشتاد درجه حرفاش و رفتاراش فرق داره . فعلا دارم تنها تنها حرص ...

ولش کن در خونت قفل کن تا شوهرت نیست نیاد نیست 

چهار دیواری اختیاری 😂☺️

مجبور نیستی چون پیش مادرشوهری مدام تحملش کنی 

روزا بخواب 

یا برو بیرون 

خرید 

جواب هم پس نده اما شوهرت در جریان باشه 

فردا مادرشوهر دوتا هم نزارع روش به همسرت بگه 

کلا مادرشوهر خیر عروس و نمی‌خواد 

اون فقططططططط به پسرش فکر می‌کنه و تمام 

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷