بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
وای اونا پدر منو درآوردن طبیعیه ولی سلامت بهداشت پاسخ کوتاهه اکثرا تقریبا مطالبش تکراریهمن خودم وسوا ...
بازم خوبه من بلا های زیادی سرم اومد با مدیر دعوا کردیم و ثبت نام نمیکرد میگفت ظرفیت مدرسه پر و.. یه بار گفت برید اون روز بیاید ثبت نام کنم بعد رفتیم گفت نه آخرش بزرگسال ثبت نام کرد منم چیزی نمیدونم از درس
بازم خوبه من بلا های زیادی سرم اومد با مدیر دعوا کردیم و ثبت نام نمیکرد میگفت ظرفیت مدرسه پر و.. یه ...
اشکال نداره بابا پسرا زرنگ ترن اینو همه ما میگیم😂 میتونی جمع کنی نگران نباش برنامه بریز صبح زود پاشو تا شب بخون گوشی هم تا اون موقع دستت نگیر به درست لطمه میزنه
در طول سال نخوندی؟کتاب کار چی داری براش ؟بگو روشم رو بگم چطوری بخونی
من بیچاره دوازدهم میشه گفت میشم بزرگسالان هیچی هیچی نمیدونم از درس الان 3 تا نهایی فارسی 3 و دینی 3 و سلامت و بهداشت و 6 تا داخلی دارم باید بخونم این بلا رو مدیر سرم آورد