2777
2789
عنوان

به ترفند خفن یادم بده که به کسی یاد ندادی

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 81 پست
بوی مرغ رو چطوری از بین بزرگ هر کار میکنم مزه افتصاح میده البته در صورتی که نخوام آب پز شه

منم قبلا درست میکردم بوی مرغ میداد جدیدا میام پیاز رو که سرخ میکنم زیرشو کم میکنم مرغ رو میذارم توی قابلمه فلفل دلمه ای و هویچ و ادویه و زعفرون و نمک و ابلیمو میریزم درشو میبندم خودش اب میکنه و پخته میشه هم مرغم خییییلی نرم میشه هم بوی مرغ نمیده دیگه البته تا دوساعت ممکنه گاز با شعله کم روشن باشه گاهی اوقات هم یه مصفه لیوان اب جوش میریزم روش

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم قبلا درست میکردم بوی مرغ میداد جدیدا میام پیاز رو که سرخ میکنم زیرشو کم میکنم مرغ رو میذارم توی ...

مرغ وقتی پخته میشه حالت ریش ریش پیدا میکنه 

حالا یه چیز بگم 

من فوبیا مارمولک دارم 

این ريش ها رو که از هم جدا میکردم یبار شکل اون لامصب رو برام تداعی کرد 

مرغ رو پرت کردم 

و رفتم نشستم گریه کردم یا یبار آلبالو پرو با مرغ ریش ریش یه نفر گذاشت جلوم 

حس کردم یه ظرف پر ا مارمولک دیدم 

خدایا صحنه وحشتناکی بود 

😞

مرغ منظورت مرغ ربی یا زعفرونی یا زغالی؟؟ مراحل پخت قیمتو خلاصه بگو ایرادتو بگم

مرغ ربی

والا من هزار روش امتحان کردم نمیشه اونی که میخوام

ولی پباز سرخ میکنم بعد زردچوبه و فلفل سیاه بعد گوشتارو میریزم تفت میدم بعد تو یه قابلمه دیگه یکم لپه هارو تفت میدم و رب میزنم باز تفت میدم خامی رب دربیاد بعد میریزم تو ظرف گوشتا و یه تیکه چوب دارچین و آب میریزم 

یه ساعت مانده به اوردن قیمه لیمو عمانی که تلخیش گرفته شده رو میندازم 

یه ربع مونده گلاب و زعفرون و هل اضافه میکنم

بلد نیستم مرغ رو توی توستر درست کنم خوشمزه نمیشه چجوری تو مواد بخوابونم مرغ بریان منظورمه

اول بوی زحم و بگیر روشی ک بالاتر نوشتم بعد مزه دار کن و حتما پوست داشته باشه و درشت نباشه نهایت 900 گرم

بعد زیر پوستش و کامل کره بمال و زعفرون زردچوبه نزن اصلا

بعد بجا پیاز آب پیاز روش بریز  نهایت 6 ساعت بمونه 

بعد تو ظرف پیرکس مخصوص فر بچین دورچین سیب زمینی و فلفل دلمه و بعد مرغ و روش بذار و روشم فویل بکش 1 ساعت تو توستر بسته به دمای توسترت البته

بعد درآر فویل و بردار چنگال بزن اگ پخته بود گریل بالارو بزن و بذار خوب برشته شه

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)