2777
2789
عنوان

مهمترین نصیحتتون برای پسری که میخواد ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهریه در حدی تقبل کنید که واقعا توان مالیش رو دارید الان بپردازید

هیچ معلوم نیست طرف مقابلتون چجور از آب در بیاد

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

بیشتر به اصل ازدواج فکر کن 

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️                                      

شما زن داری؟

از زنهای نالان اینجا مشخص نیست مرداشون چقدر خوشبختن ؟؟؟عبرت بگیرید دیگه .

تو رویا زندگی میکنن انگار مهریه فلان کن ،احترام بذار و قانع باش و بهمان .اینا مال قصه هاست .

تازه وقتی ازدواج میکنی به دنیای بی رحم واقعی خوش اومدی 

از زنهای نالان اینجا مشخص نیست مرداشون چقدر خوشبختن ؟؟؟عبرت بگیرید دیگه .تو رویا زندگی میکنن انگار م ...

عزیزم 26 ساله ازدواج کردم

هرگز نالان نبودم

مهریم هم اینقدر ناچیز انگار اصلا ندارم

از زنهای نالان اینجا مشخص نیست مرداشون چقدر خوشبختن ؟؟؟عبرت بگیرید دیگه .تو رویا زندگی میکنن انگار م ...

همه بد نیستن که دارین جمع میبندین

اون مرد هم خودش انتخاب کرده و قبول کرده

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

ببخشید ولی زیاد رو عقل مرد جماعت نمیشه حساب کرد .همین‌که دختر زیبا باشه دیگه هیچی براشون مهم نیست

خب پس مشکل خودشونه دیگه

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥