2777
2789
عنوان

😂رفیقم شوهرشو جلو ما زد

371 بازدید | 18 پست

محکمممم زداااااا 

که چرا پولمو از کارت برداشتی 😐😂 

😂حالا اگ من اینکارو میکردم تا یه هفته باید میگفتم غلط کردم 

عشــــAــــق🔗♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشیدا ولی این کار ته بی فرهنگی و بی شخصیته

مهم ترین چیز تو رابطه احترام به طرف مقابلته نه خورد کردنش جلوی دیگران!!!!

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

اکه من بودم دیگه خودم نمیرفتم خونه لباساموهم بااسنپ میفرستاد خونه بابام

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

ببخشیدا ولی این کار ته بی فرهنگی و بی شخصیتهمهم ترین چیز تو رابطه احترام به طرف مقابلته نه خورد کردن ...

اره ولی ب شوخی زد 

حس میکنم شوهرش ب دل نگرفت 😆ولی من خیلی تعجب کردممم 

واییی پشام ریخت 

عشــــAــــق🔗♥️

اکه من بودم دیگه خودم نمیرفتم خونه لباساموهم بااسنپ میفرستاد خونه بابام

🤣🤣🤣 نمیدونم چرا کلا وسوسه شودم امتحانش کنم ببینم ری اکشن نامزدم چیه 

عشــــAــــق🔗♥️

اره ولی ب شوخی زد حس میکنم شوهرش ب دل نگرفت 😆ولی من خیلی تعجب کردممم واییی پشام ریخت

عه خب پس به شوخی که عب نداره 

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥