2777
2789
عنوان

جهیزیه

37 بازدید | 3 پست

نظرتون درباره جهیزیه چیه ؟

✅حالت اول : باعث طلب کار شدن داماد و خانوادش میشه، مردا متوقع میشن، و هرچقدر تجملاتی تر میشه داماد و خانوادش بیش تر دنبال کاسبی هستند ...

✅حالت دوم : باعث سربلندی دختره

لطفا نظریات و تجربیات را بیان کنید

من هرچی رو نخریده بودم ی نفر دهنشو باز میکرد میگفت چرا فلان چیزو نداری گفتم دوس نداشتم نخریدم تو دوس داری من داشته باشم بخر بیار رو جهازی بده 

به این ترتیب دهن همه رو بستم

اتفاق جهازمم خوب بود چرخ خیاطی نداشتم فقط با فرش کم خریدم دوس نداشتم خونم فرشش زیاد باشه

شوهرمم راضی بود از همه وسایلا بقیه برام ذره ای اهمیت نداشتن

حالت اول بیشتر درسته 

من معتقد به جهازی معمولی هستم 

بعدم خانواده پسر چطوری رفتار کنن هم مهمه...

مثلا اگر پسر عروسیه خیلی خوب بگیره و منزل مال خودش باشه و خانش هم بزرگ باشه ، خب دختر هم جهاز بهتر ببره ،مناسب تره 

اما اگر پسر در حد اجازه ی ملک کوچک و عروسیه معمولی باشه ، جهاز هم معمولی میخواد 

جهاز زیاد حالت اولی که فرمودید رو بوجود میاره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بین حالت اول و دوم

ینی یجوری باشه ک باعث سربلندی دختر باشه ولیییی در حد نیازهای اولیه زندگی باشه واقعا واجب نمیدونم برای سرویس چینی مهمان بخواد مثلا پدرعروس خدا تومن پول بده فقط با برطرف کردن نیازهای اولیه موافقم بقیه رو در طول زندگی باهم تهیه کنن و اینکه حتماا پسر هم خونه داشته باشه یا از میزان جهیزیه بزنن خونه بخرن براشون دونگی بنام کنن با وسیله خییلییی کم درحد بشقاب قاشق بقیه رو خودشون تلاش کنن بخرن

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤