2777
2789
عنوان

کارمند بانکم

267 بازدید | 24 پست

بانکمون یه بانک شلوغه، 7میرم تا3

بعدم میخوابم تا 5 6

گاهی وقتا (مثلا یکی دو روز درهفته) عصر ک پامیشم حوصلم نمیشه هیچ کاری کنم، نه ظرف میشورم نه غذا درست میکنم، کلا خیلی تنبلم. ب هیچ کاریم نمیرسم😭 اگه بچه دارشم چجوری به بچه برسممم

خانومای کارمند راهکار بدین لطفا 

تازه شاغل شدی ؟

منم مثل تو ام 

خصوصا دوران قبل و حین پریودی اصلا دستم به کار نمیره 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلم میخاست آزمون استخدامی شو بدم واسه بانک اطرافیانم مخالفت کردن 🗿💔  منم روزی ۵ ساعت کارای حسابداری میکنم بعد میام میخابم ۱ ساعت بعدش کارای خونه بیشتر وقتا شبا تمیز میکنم روزا نمیرسم

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

کار بانک زیاده ،از روزهای تعطیلت استفاده کن ،بعضی کارهای هفته را انجام بده

برای نظافت از کارگر کمک بگیر

شوهرت هم کمک کنه

بچه دار شدن ،موضوع نگهداریشه ،مامانت کمک کنه یا بزاری مهد

ابجی اینارو ول کن یه وام بهمون بده

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️                                      

کار بانک زیاده ،از روزهای تعطیلت استفاده کن ،بعضی کارهای هفته را انجام بدهبرای نظافت از کارگر کمک بگ ...

اخه مامانم صبح تا ظهر ک سرکارم نگهش داره، عصرو شب چیکارکنم،😢