2777
2789

هر مهمونی از شهرستان میاد خونه من ، پدرشوهر و مادر شوهرم مثل کنه بهش میچسبن . نمیذارن نیم ساعت نفس بکشه.به بهونه ی اینکه ببریم بگردونیمتون و جاهای شهرو نشون بدیم طرفو می برن علیرغم میلش این ور اون ور به انتخاب خودشون.طرف اومده مثلا بره نمایشگاه کتاب ، اینا به زوووووووووووور می برنش فلان پارک، میخواد مانتو بخره تا توی اتاق پرو باهاش میرن .طرف هم معذب میشه و بعد ۲ روز می‌ره. یادم منت میذارن که محبت کردیم !!!!! بنظرم از قصد اینکارو میکنن . مغازه پدرشوهرم زیر خونه ماست و از رفت و آمد مهمونا و .... خبر داره.

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

خانواده شوهر من ک با مهمونای من دعوا میکنن با خانواده های شوهرشون و زنشون هم همینطور اونام با منو شوهرم قطع رابطه میکنن

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

چقدر بد بینی

شاید این از مهربونیشونه

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادرشوهرمنم همینطور انقدر اومد پیش مهمونام نشست و ازاون جاریم تعریف کرد همه ازخونم فراری شدن

منم دیگه همه توبه کار شدن بیان خونم

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
حالا بذارن مهمون یه دستشویی هم بره چیزی از مهربونیت شوند کم نمیشه

چی بگم 

اگ از عمده که خدا صبرت بده

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍