2777
2789
عنوان

یبوست دائمی

610 بازدید | 75 پست

سلام من از وقتی یادم میاد یبوست میشم😢خیلی بد دردیه ، روزی ۸لیوان آب میخورم ناشتا ۳لیوان آب و آبلیمو و خاکشیر میخورم، اصلا انگار نه انگار،الانم یه مدته رژیمم ،بدتر شدم،نمیدونم چرا اصلا شکم کار نمیکنه هیچی تاثیر گذار نیستت،تو رژیمم سبزیجات فراوان می‌خورم و کلی غذای آبکی ولی تاثیر نداره ،انگار شکمم سنگهههههه،مردم بخدا،حتی دمنوش سنا غلیط هم تاثیر ندارع،فقط قرص بیزاکودیل ثاتیر دارع ،ولی اونم کلی برام عوارض داشت ،یه درمان دائمی میخوام ،میان وعده هم کلی میوه می‌خورم ولی انگار نه انگار

درمیان این‌همه غوغا و شر💙عشق یعنی کاهش رنج بشر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چسبندگی روده یا سوهاضمه داری ظاهراً

یه کولونوسکوپی بکن

با این حجم سبزیجات خاکشیر و میوه اگر شکم کار نمیکنه یه مشکل جدیه

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

لیوان آب رو جرعه جرعه بخور (مثلا توی سه دفعه )

یه دفعه ای سر نکش 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

منم داشتم میدونی چیکار کن صبح ها بجای صبحانه نون خیار و پنیر بخور فقط همین یک هفته این کارو بکن اگه ...

اتفاقا الان که رژیمم نان سنگک یا سبوس دار،پنیر خیار یا گوجه،و یدونه تخم مرغ آبپز میخورم،حدودا ۶ماهه رژیمم

پودر پیدرولاکس بخرتوی آبجوشیده یا آبمیوه(مثلا تک دانه طعم انبه)حل کن ناشتا بخورروزی دوتا قاشق حل کنخ ...

اینم امتحان کردم تاثیر نداشت

اتفاقا الان که رژیمم نان سنگک یا سبوس دار،پنیر خیار یا گوجه،و یدونه تخم مرغ آبپز میخورم،حدودا ۶ماهه ...

نمیدونم من مثل شما بودم  صبحانه فقط نون خیار و پنیر میخوردم خوب شدم 

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

چسبندگی روده یا سوهاضمه داری ظاهراًیه کولونوسکوپی بکنبا این حجم سبزیجات خاکشیر و میوه اگر شکم کار نم ...

واقعا، برای همه جای تعجب دارع که باوجود این‌همه خوردن غذاهای ملین بازم هفته ای یکبار اونم بازور میرم سرویس

نان اصلا نخور فقط نان سبوس دار از عطاری بوئینگ کابلی بگیر مثل برگ سنا است و آنتی هموروئید از داروخون ...

حدود ۶ماهه لب به نان لواش نزدن فقط سنگک و سبوس دار

اینم امتحان کردم تاثیر نداشت

شربت پارافین خوراکی از داروخونه بخر

هر دوازده ساعت یک قاشق بخور

شکمت کار میفته

بعد که شکمت کار کرد،از بعدش دیگه مرتب پیدرولاکس بخور

این نیست ک یه روز بخوری،شکمت کار نکرد دیگه نخوریا